Ua faalauiloa e le kamupani faasalalau USDC Circle le euro stablecoin EUROC!Faʻasalalau ile Ethereum 6/30

Circle, o le na tuʻuina atu le stablecoin USDC, na faʻasalalau ananafi (16) o le a tuʻuina atu le Euro Coin (EUROC), o se stablecoin faʻapipiʻiina i le euro, lea e 100% faʻaagaga i Euro ma e mafai ona toe faʻatauina i Euro i le fua faatatau o le 1: 1. i soo se taimi.

2

Li'o lomiga Euro Coin

Fai mai Circle o le a tuʻuina atu le Euro Coin ona e manaʻo e faʻateleina avanoa mo fefaʻatauaiga, totogi ma le faʻavaeina o se tupe mautu i Euro.E oʻo mai ia Iuni 16, 2022, o le aofaʻi o sapalai faʻasalalau o stablecoins e faʻatatau i le euro e naʻo le $ 129 miliona, ma stablecoins denominated i tālā e $ 156 piliona.O le vaʻaia o lenei vaʻa ma le leai o se tupe mama i le maketi stablecoin euro lea na mafua ai le faʻalauiloaina o le Euro Coin.

E pei ona taʻua i luga, EUROC o le a faʻaagaga atoa i Euro, ma o aseta faʻaagaaga o le a pulea e faʻalapotopotoga tetele tau tupe i lalo o le vaavaaiga a le Iunaite Setete, o le Silvergate Bank i le taimi nei.

Euro Coin o loʻo faʻamoemoe e faʻalauiloa ile Ethereum ile 6/30.E mafai e pisinisi ona faʻaogaina faʻailoga EUROC e faigofie ai ona faʻafeiloaʻi le faʻaogaina o le euro i luga o le filifili, talia ma faia tupe totogi i le lalolagi atoa, ma faʻamaeʻaina i minute, faigofie ona ulufale i le maketi o tupe faavae crypto Fefaʻatauaiga, nonogatupe, ma isi.

Faatasi ai ma le faʻalauiloaina o le faʻaogaina o le Euro Coin, ua faʻamoemoeina o le a sili atu poloka poloka o le a lagolagoina i le afa lona lua o le tausaga.I le taimi nei, o le tele o kamupani, fefaʻatauaʻiga, ma faʻasalalauga o le a lagolagoina le faʻaogaina o le EUROC pe a maeʻa lona faʻalauiloaina, e pei o Binance.US, FTX, Curve, Compound, Uniswap, ma isi.

"O loʻo i ai le manaʻoga manino mo se tupe faʻafuainumera faʻaigoaina i le euro, o le lona lua o tupe sili ona fefaʻatauaʻi i le lalolagi pe a uma le tala Amerika.Faatasi ai ma le USDC ma le Euro Coin, o le Circle o loʻo faʻalauiloaina se vave, taugofie, malupuipuia, ma fesoʻotaʻi i le lalolagi atoa.

I le taimi nei, o le tele o le aufaipisinisi na liliu atu o latou mafaufau i lemasini elimaketi, ma faasolosolo faateleina o latou tulaga ma ulufale atu i le maketi e ala i le teu faafaigaluegaina i masini eli.


Taimi meli: Au-07-2022