O tupe maua faalemasina a Ethereum miners ua uma ona maualalo nai lo Bitcoin miners!O le a tuʻuina atu e Biden le lipoti o le mining BTC ia Aukuso

O le tupe maua a Ethereum miners ua paʻu talu mai Aperila i lenei tausaga.E tusa ai ma faʻamatalaga TheBlock, o le aofaʻi o tupe maua faʻalemasina taʻitasi a le Ethereum miners e maualalo ifo nai lo Bitcoin miners.E tusa ai ma lana lipoti o Iulai 5, o tupe maua a Iuni a Ethereum e na o le $ 548.58 miliona, faʻatusatusa i le aofaʻi o tupe maua a Bitcoin e $ 656.47 miliona, ma le tupe maua a Iuni a Ethereum na o le 39% o Aperila.

2

O le manatu o le Bitcoin mining e sili atu le tauvaga nai lo Ethereum POW miners, atonu o lona uiga e itiiti lava tupe mama mo le aufaipisinisi fa'atau oloa e ulufale i le Ethereum mining.

O loʻo malamalama o Ethereum na tolopoina le pomu faigata i le faʻaleleia o le grey glacier i le faaiuga o Iuni, ma ua faʻamoemoe e pa i le ogatotonu o Setema.E foliga mai e tuʻufaʻatasia e Ethereum le fesoʻotaʻiga autu i le faaiuga o Setema.I lena taimi, o le tupe maua maina o Ethereum o le a toe foi saʻo i le zero.Peita'i, e le'o manino mai le fa'atulagaina o tu'ufa'atasiga autu.Na ta‘ua fo‘i e Tim Beiko, o le ta‘ita‘i ta‘ita‘i tu‘ufa‘atasiga, e lē mafai ona fa‘amauina le aso ma‘oti, ma o le tu‘ufa‘atasiga autu o le a fa’ataunu’uina pe a mae’a le su’ega tu’ufa’atasiga e lua, Sepolia ma Goerli.

Biden e faʻasalalau Bitcoin Mining Lipoti ia Aokuso

Pe a faatusatusa i le Ethereum mining, atonu o le a mou atu, o le tauvaga faifai pea a le POW miner ua avea ma ulu tiga mo malo i le salafa o le lalolagi.E tusa ai ma le Bloomberg, o le pulega a Biden e tatau ona tuʻuina atu se lipoti e fesoʻotaʻi ma Bitcoin ma taʻiala faʻavae ia Aukuso, o le taimi muamua lea e tu ai le pulega a Biden i luga o le mining Bitcoin.

Costa Samaras (Principal Assistant Director of Energy, White House Office of Science and Technology): O le mea taua, afai o le a avea lea ma vaega o la tatou faiga tau tupe i soʻo se auala anoa, e tatau ona tuputupu aʻe ma le faʻamoemoeina ma faʻaitiitia le aofaʻi atoa ... pe a tatou mafaufau i aseta numera. , e tatau ona avea ma talanoaga o le tau ma le malosi.

Ae ui i lea, e le o manino lava pe o le a iai ni faiga faʻavae ma gaioiga talafeagai, ae o le le mafai ona tuʻuina atu ni tulafono faʻapitoa poʻo tulaga faʻaleleia o le malosi mo le mining ua mafua ai foi ona faitioina e le US Environmental Protection Agency le tele o Democrats ia Aperila i le Konekeresi.

Faatasi ai ma i latou, Matteo Benetton, o se polofesa tau tupe i le Iunivesite o Kalefonia, Berkeley, na ia faailoa mai o le pisinisi maina e i ai aafiaga i fafo i aiga masani.I se lipoti na lomia i le tausaga na tea nei, na siitia ai e le maina a le atunuu le pili o le eletise a aiga i le $8 i le masina ma pisinisi laiti i le $12 i le masina.Na ta’ua fo’i e Benetton e fa’apea, o lo’o toe si’i e le au maina a latou masini eli e tusa ai ma faiga fa’avae a le malo o le atunu’u, lea e talitonu o ia e tatau ona fa’ailoa fa’alaua’itele.

Fa'atasi ai ma le fa'aleleia atili o le va'aiga o maketi, o le a fa'alauiloa fo'i e le alamanuia tupe fa'atekinolosi ni atina'e fou.E mafai foi e le aufaipisinisi e fiafia i lenei mea ona mafaufau e ulufale i lenei maketi e ala i le teu faafaigaluegainamasini mining asic.I le taimi nei, o le tau omasini mining asico loʻo i se tulaga maualalo faʻasolopito, o se taimi lelei e ulufale ai i le maketi.


Taimi meli: Aukuso-30-2022