O le gaumativa o Celsius e ono aumaia ai le mamafa o le faʻatau atu i luga o Bitcoin miners!Na'o le afa o le 80,000 iunite o lo'o tumau pea

A'o tu'uina atu e le fa'ameaalofa fa'aunegatupe fa'atupe Celsius le toe fa'atulagaina o tupe i le New York Bankruptcy Court i le aso 14, na le mafai ai fo'i ona sola ese mai le malaia ma faila mo le gau;ona o le kamupani e mafai ona faamalosia e faatau atu meafaigaluega e faatatau i le faamaapeina manaoga i le lumanai, ia faapea foi le maketi popole o lenei o le a tuu atu i lalo o le mamafa i luga o le tau miner.

faasaina5

E tusa ai ma pepa gaumativa na faila e Celsius, Celsius mining i le taimi nei e 80,850masini eli, lea e 43,632 o loo faagaoioia.I le amataga, na faʻamoemoe le kamupani e faʻateleina ana masini eli i le tusa ma le 120,000 rigs i le faʻaiʻuga o lenei tausaga, ma avea ai Celsius o se tasi o tagata sili ona tele i le alamanuia.Ae o lo'o fa'apea le au va'ava'ai a le aufaipisinisi e mafai ona fa'atau atu le mining Celsius e fa'aputu ai se tinoitupe ona o le gaumativa, ma e ono fa'alavelave ai le tu'u ese o le la'u eli.

Fai mai CoinShares suʻega aseta numera Matthew Kimmell: Celsiusmasini fa'atau oloa mainao le a fa'aopoopo i lalo le mamafa i luga o tau o masini ua pa'ū.

O se tasi o tala e ono faʻamaonia ai le taumatematega a le au suʻesuʻe e faapea, e tusa ai ma se lipoti muamua a Coindesk, o loʻo taʻua ai tagata masani i le mataupu, na faʻatautuʻi atu e Celsius mining le faitau afe o ana masini faʻatau fou ia Iuni aʻo leʻi faʻaalia aloaia le gaumativa: o le muamua.vaega e 6,000 maina.Taiwan) na faʻatau atu i le US $ 28 / TH, ma o le vaega lona lua (5,000 iunite) na suia lima i le US $ 22 / TH, lea na matua maualalo ifo nai lo le tau o maketi i lena taimi.

O lo'o tumau pea le le manino pe o le a fa'atau atu e Celsius pe fa'aauau ana galuega eli i le taimi o le toe fa'atulagaina o le kamupani, ae fai mai Kimmell: "O le sini a Celsius e foliga mai o le fa'aauau pea o se vaega o galuega a Celsius Mining pe a mae'a le toe fa'atulagaina e gaosia ai le bitcoin.Tauia ma totogi nisi o aitalafu o lo o totoe.

O tau o masini eliina ua pa'u ifo ile tulaga maualalo ile 2020

O le paʻu i lalo o le maketi o le cryptocurrency atoa, faʻatasi ai ma le gaumativa o kamupani tetele eli e pei o Celsius, ua faʻafaigata ai mo le toʻatele o tagata maina e faʻatau a latou meafaigaluega taugata ma tau o le mining.E tusa ai ma le Luxor's Bitcoin ASIC fa'ailoga tau, e aofia ai: Antminer S19, S19 Pro,Whatsminer M30... ma isi miners e tutusa faʻamatalaga (lelei i lalo ole 38 J / TH), o lona tau aupito lata mai e tusa ma le $ 41 / TH, ae i le faaiuga o le tausaga talu ai, sa maualuga e pei o le 106 US dollars / TH, o se pa'ū mataʻutia o sili atu i le 60%, ma le tulaga aupito maualalo talu mai le faaiuga o le 2020.

Ae e tusa lava pe o le tau o le bitcoin ua pa'ū malosi mai ona maualuga o Novema ma le tele o miners o loʻo tauivi, na fai mai Kimmell afai e filifili Celsius e lafoai meafaigaluega, e mafai lava ona faatosina i le maketi (faʻatau atu i se tau).Ole mea lea e mafai ona maua ai se avanoa sili mo le au faili tetele e faʻatatau i luga o latou gafatia faʻapipiʻi, tau o le eletise ma le lelei o meafaigaluega Celsius.

Peita’i, e ao ona maitauina e ui ina tele tupe na fa’aalu e Celsius Mining i le pisinisi eli, ae na tu’ua’ia ai Celsius e le tusitala o le Financial Times i le vaiaso na te’a nei, e fa’apea, na fa’aaoga e Celsius le tele o tupe a tagata e fa’aalu i totonu o le Celsius Mining e ala i le aitalafu e $750. miliona.Na ia tuuaia lona pule sili, Alex Mashinsky, i le teena o se folafolaga e aua le faʻaaogaina tupe teu a tagata faatau.

Aʻo leʻi paʻu i lalo le cryptocurrency, ulufale tuusaʻo i le maketi e ala i le teu faʻafaigaluega i totonumasini elie mafai ona fa'aitiitia lelei fa'alavelave fa'afaigaluega.


Taimi meli: Sep-06-2022