O le 2022 Bitcoin Conference na fa'ai'uina i le vaiaso talu ai, 4 vaega taua e iloilo ai le lumana'i maina

O le 2022 Bitcoin Conference na amata i Miami i le vaiaso talu ai, ma o le pisinisi maina na toeitiiti atoa le afa o le avanoa i lenei tausaga, ma le tele o faʻaaliga.

1. E leai se vaeluagalemu mo tagata eli

O kamupani eli i aso nei o loʻo faʻateleina i luga o le faʻatupulaia, ma afai e le faʻatauvaʻa le tau o le tagata eli masani ma faʻaaogaina meafaigaluega aupito lata mai ma sili ona lelei, o le a faigata ia i latou ona mulimulitaʻi i nei tama taaalo tetele.

Mike Levitt, Pule Sili o blockchain kamupani tetele CoreScientific: "O le faʻamalosia o maketi tetele i nai masina ua tuanaʻi ua faʻafaigata ai mo le au maina i le va o tamaʻi laʻititi ma lapopoa ona maua tupe mama."

Ina ia foia lenei faafitauli, se'i vagana ua ausia le fua ma le lelei, atonu e tatau ona faʻaititia le tele o meafaigaluega, fefaʻatauaʻiga fetuutuunai mo tupe mama.

aga20

2. Fa'asoa fa'afanua fa'atasi ma le fa'avasegaina o le pule

I le fonotaga, o le a le mea o loʻo faʻatalanoaina e le decentralized mining, e faʻatatau i le nofoaga faʻafanua poʻo meafaigaluega eli?

“I tala fa'asolopito, ua matou va'aia le fa'ale-aganu'u e na'o le tino.Ae peita'i, a o'o mai i se osofa'iga e 51%, o le mea e taua e le o le fa'asoa fa'aletino o masini eli, ae o le umiaina o masini eli.Afai e te manaʻo e pulea le 51% o le malosi faakomepiuta a le lalolagi, e te le manaʻomia le taulai atu i se nofoaga e tasi.o le tala lea a Ben Gagnon, le faatonu o le mining o le kamupani mining Bitfarms.

Mai lenei faʻamatalaga, e mafai ona tatou vaʻaia o le umiaina o le malosi faakomepiuta o le mea sili lea ona taua.

Faʻaaliga: 51% osofaʻiga o lona uiga o le osofaʻiga e pulea le sili atu i le 51% o le malosi faʻakomepiuta o le fesoʻotaʻiga atoa.Pe a tupu lenei mea, o le a lava le malosi o le mining e le tagata osofaʻi e faʻateʻaina pe suia le faʻatonuga o fefaʻatauaiga, pe toe faʻafoʻisia foi, e mafua ai faʻafitauli faʻalua faʻaalu.

3. Fa'aoga fale eli ma fa'avevela

Aʻo faʻateleina le taʻutaʻua o le fale, o nisi o mataupu o le tuʻufaʻatasia o le vevela na gaosia i le taimi o le mining ma isi talosaga na taʻua foi i le konafesi.

Na taʻua e le pule o le Twitter account CoinHeated o loʻo galue o ia ma se faʻamaʻi uisiki.E manaʻomia e le faʻamamago le faʻavevelaina o le tele o le vai, ma o le vevela e faʻatupuina i le faagasologa o le faʻamafanafanaina o meafaigaluega eli e mafai ona fetaui ma manaʻoga o le faʻamaʻi, ma maua ai se tulaga manumalo-manumalo.tulaga.

E le gata i lea, o nisi tagata e faʻasoa le faʻaogaina o le vevela e faʻafefe ai vaitaele i le taumalulu.

aga1

4. O lo'o tuliloaina e tagata eliina le mautu o le eliina

Faatasi ai ma le osofaʻiga a Saina i le pisinisi maina ma le malaga a Kazakh miners, o le faʻafanua faʻavaomalo o le pisinisi maina ua matua suia.O Fred Thiel, o le ofisa sili o le kamupani maina o Marathon, e vaai i le mautu o se vaega tele i le sailia o nofoaga fou eli.

“A e tu’u le tele o tupe i se nofoaga, e tele tausaga e toe maua mai ai lau tupe.O le mea mulimuli e te manaʻo ai o se vaega o tagata e iai AK-47s ma jeeps e fai atu ia te oe: faafetai mo le fausiaina o nei masini tetele, e te le toe manaʻomia, tofa, fai mai Fred Thiel.


Taimi meli: Apr-22-2022