I le feagai ai ma le taumalulu malulu o le maketi o tupe, o kamupani crypto e le gata ina faʻateʻaina le aufaigaluega!O tupe fa'aalu fa'asalalauga ua pa'u fo'i ile sili atu ile 50%

A o faʻatupulaia pea le maketi i le tausaga talu ai, o le tele o kamupani crypto ua faʻaaluina le faitau selau miliona o tala i luga o faʻasalalauga, e pei o Super Bowl faʻasalalauga, igoa taʻaloga, faʻamaoniga lauiloa, ma isi mea.Ae peita'i, pe a fa'amalo le tupe fa'asili o le maketi ma fa'ate'a e kamupani tagata faigaluega na'o le ola pea i le maketi, o nei kamupani na fa'aalu le tele o tupe i fa'asalalauga i aso ua tuana'i ua matua fa'aitiitia ai fo'i a latou tupe fa'atau.

3

Ua pa'ū le fa'aaluina o tupe fa'atau pisinisi Crypto

E tusa ai ma le Wall Street Journal, talu mai le maualuga o Bitcoin i le $ 68,991 ia Novema o le tausaga talu ai, o tupe faʻaalu a le tele o crypto brands i luga o faʻasalalauga numera e pei o YouTube ma Facebook ua faʻaitiitia, pa'ū pe a ma le 90 pasene mai le tumutumu.Ma i se maketi leaga, faʻatasi ai ma le leai o ni mea tetele e pei o le Super Bowl poʻo le Olimipeka o le Taumalulu talu ai nei, ua faʻaititia tele foi tupe faʻaalu a le TV.

“I le aotelega, o le maualuga o le talitonuga o le macroeconomic e matua maualalo lava i le taimi nei.Ma pe a maualalo le tau o le bitcoin, e foliga mai e itiiti le faʻaogaina i polokalama ma tagata fou, "o le tala lea a Dennis Yeh, o se tagata suʻesuʻe i maketi suʻesuʻe kamupani Sensor Tower.

E tusa ai ma le lipoti, o suiga nei i faʻasalalauga faʻasalalau ma TV faʻaalu a kamupani crypto eseese i lenei vaitau:

1. Crypto.com tupe fa'aalu na pa'u mai le $15 miliona ia Novema 2021 ma le $40 miliona ia Ianuari i le $2.1 miliona ia Me, o se pa'u e tusa ma le 95%.

2. O tupe alu a Gemini na pa'ū mai le $3.8 miliona ia Novema i le $478,000 ia Me, o se pa'ū e tusa ma le 87%.

3. O tupe fa'aalu a le Coinbase na pa'ū mai le $31 miliona ia Fepuari i le $2.7 miliona ia Me, o se pa'ū e tusa ma le 91%.

4. E tutusa totogi a eToro, pa'u ile $1 miliona.

Ae ui i lea, e le o kamupani uma ua faʻaititia a latou faʻaalu faʻasalalauga.O tupe fa'aalu a le FTX ia Novema o le tausaga talu ai e tusa ma le $3 miliona, ma ia Me o le tausaga nei, na si'itia ai e tusa ma le 73% i le $5.2 miliona.I le aso 1 o Iuni, na faʻasalalau ai le faʻafaigaluegaina o le NBA Lakers superstar Shaquille.O'Neal e galue o se amepasa faʻailoga.

Alamanuia e ulufale atu i le taumalulu malulu

I le faaopoopo atu i le lavea i le paʻu, ua sili atu foi ona gauai atu le au pulega i le maketi o le crypto ona o le taufaaleaga o pisinisi talu ai nei, ma ua lapataia e le American Stock Exchange le aufaipisinisi ia Iuni e uiga i kamupani e faalagolago tele i luga o tagata lauiloa.

O Taylor Grimes, o le ulu o le atinaʻeina o pisinisi i le US advertising agency Martin Agency, na ia fai mai foi na ia mauaina le sili atu ma le luasefulu talosaga mo talosaga mai crypto brands i le 2021 ma le amataga o le 2022, ae o nei talosaga e leʻi malosi e pei ona masani ai. talu ai nei.

"Seia oʻo mai i nai masina talu ai, o se nofoaga fou taua ma o se nofoaga sili ona fatufatuaʻi.Ae ui i lea, i vaiaso talu ai nei, o talosaga na tele ina mago, ”o le tala lea a Taylor Grimes.

I soʻo se tulaga, o le boom e iai lana lava taamilosaga, ma pe a faʻaitiitia tupe faʻaalu i le taimi o se maketi urosa, e tele atu le taimi o kamupani e taulaʻi ai i le fausiaina ma le atinaʻe.Michael Sonnenshein, pule sili o le kamupani numera o aseta Grayscale, fai mai ua oʻo i le taimi mo le alamanuia e liliu atu i le aʻoaʻoina o tagata faʻatau e uiga i faʻamanuiaga ma aʻafiaga o vasega o aseta faʻatupulaia.

E tele foi kamupani e filifili e teu faafaigaluega i lemasini elipisinisi, ma le tau o tupe ma tulaga lamatia e maua mai i le maina e fai si maualalo.


Taimi meli: Aukuso-17-2022