Fa'ate'a fa'alelalolagi galu!E faia e Binance le fa'afeagai: fa'aaogaina le maketi urosa e fa'aola malosi ai taleni maualuga

I le lua masina talu ai, ua faʻalauiloa e kamupani crypto se galu o le faʻamalolo.Ole numera o fa'amalologa ua sili atu ile 1,500, aemaise lava mai fefa'atauaiga.Na faasilasila mai e Coinbase o le 18% o le faʻamalologa e tele, ae e tatau ona faʻamamafaina o lenei tulaga e le gata i le pisinisi crypto.E aofia ai kamupani fa'atau fanua tetele, o mea tau tupe amata ua ulufale i le tulaga o le fa'aitiitia.Ae e le pei o isi kamupani, na fai mai le faʻavae Binance o le a ia faia mea uma i lona malosi e faʻaaoga ai le vaitau o maketi urosa e faʻafaigaluega ai taleni sili.

pito i lalo1

Fa'amavaega kamupani

6/14 CNBC fa'ailoa mai ona o atugaluga e uiga i le vave fa'amalieina o le maketi fa'atau fanua ina ua mae'a le vevesi, kamupani fa'atau fale Redfin ma Compass fa'ate'a le 8% ma le 10% o latou aufaigaluega.

E le gata i lea, i le faaiuga o Aperila, o le Robinhood e leai se totogi o le komisi faʻatautaia ma le faʻatau fou-totogi-mulimuli o Klarna na faʻaumatia foi le 9% ma le 10% o latou tagata faigaluega, i le faasologa.

Ae mo le pisinisi crypto, Coinbase, o le faʻailoga mo fefaʻatauaʻiga a le US, na sili atu ona leaga mea e ala i le faʻasalalauina o le 18% layoff.

Coinbase: Faʻasalaina tele

Na faalauiloa e le Pule Sili o Brian Armstrong i le 6/14 o le a tipiina le 18% o ana tagata faigaluega e tusa ma le 1,100 tagata.Na te lisiina mafuaaga nei:

1. Fa'alautele vave tele

2. Fa'aletonu vave o le tamaoaiga

3. E taua tele le fa'atonutonuina o tau i taimi o fa'aletonu maketi

E tasi le itula talu ona maeʻa le pou a Armstrong, o le a maua e tagata faigaluega faʻateʻaina se faʻamatalaga HR, ma o le a fesoasoani le Coinbase:

1. Le itiiti ifo i le 14 vaiaso o le totogi o le malologa.O i latou ua sili atu ma le tasi le tausaga o le a maua se isi 2 vaiaso o totogi mo le malolo mo tausaga faaopoopo.

2.4 masina o inisiua soifua maloloina COBRA, 4 masina o inisiua soifua maloloina mafaufau.

3. O le a fesoasoani le au a le Coinbase i le asiasi atu i le nofoaga autu o taleni ma saili avanoa i isi kamupani crypto.

O isi fa'amalologa e aofia ai:

BitMEX: 25%, e tusa ma le 75 fa'amalologa.

BlockFi: 20%, e tusa ma le 150 fa'amalologa.

Gemini: 10%, e tusa ma le 100 faʻamalolo.

Crypto.com: 5%, e tusa ma le 260 fa'amalologa.

Latina Amerika fefa'ataua'iga Bitso: 80 fa'amalologa.

Fetufaaiga a Atenitina Buenbit: 45%, e tusa ma le 80 faʻamalolo.

E tele kamupani fa'ailoga e tu'uina atu se lima

Ina ua uma ona fa'ailoa e Brian Armstrong le fa'amalologa, na tu'uina atu e le fa'avae TRON Justin Sun, fa'amaumauga su'esu'ega fa'amaumauga Dune Analytics, ma le kamupani fa'apisinisi pisinisi Delphi Digital pule fa'agaioiga o Anil Lulla na tu'uina atu pepa uma e fa'afaigaluega ai taleni.

Na taʻua e Justin Sun o lana TRON DAO, le fesuiaiga o Poloniex, ma le tupe mautu USDD e manaʻomia uma ona faʻalauteleina i le 50%.

Fai mai Delphi Digital e lagona le le fiafia i le vaʻaia o le faʻaititia atoa o le faʻailoga faʻailoga, ma faʻamamafa ai o loʻo faʻauluina pea e ana matagaluega uma ni taleni.

O loʻo valaʻau foʻi Dune Analytics mo le avanoa i le lisi aloaʻia o le Discord recruitment list.

O le na faavaeina Binance, Changpeng Zhao, o se tasi o matua.I se faatalanoaga faapitoa ma Fortune Magazine, na ia fai mai ai: Binance o loʻo i ai se tupe faʻapitoa mo faʻalavelave faʻafuaseʻi.O le mea moni, o loʻo matou faʻalauteleina le faʻafaigaluegaina, mai inisinia, oloa, maketi, ma pisinisi i le sili atu 2,000 avanoa, o loʻo vave lava aso i le crypto avanoa, o maketi povi e matele atu e taulaʻi atili i le tau, ma afai tatou te i ai i se maketi urosa saʻo. i le taimi nei, matou te manatu o se taimi lelei lea e aumai ai taleni maualuluga, matou te faʻaaogaina lelei, ma o le a matou faʻaaogaina i le mea sili matou te mafaia.

O loʻo feagai foʻi le pisinisi maina i le tulaga lava e tasi.I lalo o le siosiomaga o loʻo i ai nei, e mafai e le aufaipisinisi malolosi ona mafaufau e ulufale malie i le maketi i le tulaga maualalo o loʻo i ai nei ma faʻatali mo le maketi e toe faʻaleleia e maua ai le tele o tupe mama.Bitmain Antminer S19o le faʻataʻitaʻiga autu o loʻo i ai nei i luga o le maketi ma e mafai ona faʻapipiʻiina i le fesoasoani a tekinolosi faʻafefe vai, ma o lona fua faʻatatau o le a faʻateleina e 50% faʻatusatusa i le masani.


Taimi meli: Iul-31-2022