O le faʻaleleia o Ethereum Shanghai o le a faʻaaogaina WARM Coinbase!O le a pa'u totogi a le au faufale

srgfd (5)

E tusa ai ma le lipoti a le "Bloomberg", e faaopoopo atu i le tatalaina o le galuega faaui i tua o le ETH ua folafola,le EthereumShanghai fa'aleleia o le a fa'atinoina foi nisi o suiga laiti, e pei o le EIP ua ta'ua o le "WARM Coinbase" (lea e leai se mea e fai i le fesuiaiga o le Coinbase) - Fautuaga 3651, lea o le a matua fa'aitiitia ai nisi o totogifuapauina e totogi e le au ta'a'alo faanatura autu "Faufale. ” o ē ua uma ona iai le tele o faatosinaga i lugaEthereum.

O tagata faufale e pei o Flashbots, BloXroute, ma isi o le a faʻapipiʻiina fefaʻatauaiga na lafoina i lugaEthereumi totonu o poloka, ona tuʻuina atu lea i le tagata faʻamaonia, o le na te faʻavasegaina i totonu o poloka poloka.I le taimi nei, ua fausia e Flashbots le sili atu i le 81% o poloka e faʻafeiloaʻi ai, o le tele lea o faufale poloka, lea na faʻaalia ai le popolega i nisi o tagata matau e mafai e Flashbots ona faʻaogaina o latou tomai e saili ai se avanoa, fesili mo nisi pili, ma isi.

E tusa ai ma le mevboost.org, 88% o tagata faʻamaonia ua filifili e galulue ma faufale talu mai le tuʻufaʻatasia ma le faʻaleleia o Setema.

E totogi le au faufale mo fefaʻatauaiga faʻapipiʻi i se faʻatonuga faʻapitoa, lea e mafai ai e le aufaioloa ona faʻatau atu faʻailoga i isi i tau maualuga aʻo leʻi faʻatau e isi.

Fa'aleleia le tamaoaiga faufale

O se tasi o mafuaʻaga mo le faʻatinoina o suiga ole WARM Coinbase e tatau ona fesoasoani le gaioiga e faʻaleleia le tamaoaiga o le au faufale, o le lipoti lea na taʻua.Matt Nelson, pule o oloa i ConsenSys, fai mai o nisi tagata faufale e mafai ona totogi le fesoʻotaʻiga e oʻo atu i le 26 taimi faʻaitiitia pe a uma ona faʻatinoina.

O nisi tagata faʻaoga, e pei o le au faufale, e manaʻomia le avanoa i se polokalama poloka poloka faapitoa e taʻua o le coinbase, lea e faʻaaogaina e maua ai faʻailoga fou i luga o le fesoʻotaʻiga, e masani lava o se fesoʻotaʻiga e auina atu i se validator, lea e mafai ai fefaʻatauaiga uma Manaomia le tele o fegalegaleaiga ma coinbase.

A oʻo atu i le coinbase mo le taimi muamua, o le tau o le "faamafanafanaina" o le coinbase o le a maualuga atu, ae a faʻamafanafanaina, o le tau o le mauaina o le coinbase i le manatua o le a maualalo, ma faatasi ai ma le suiga i le WARM Coinbase proposal, o le coinbase o le a ia i totonu o se tulaga mafanafana Boot, ma uta i totonu o se manatua ma le kesi maualalo pito i luma.

A maeʻa ona faʻatinoina lenei talosaga, e mafai e le au faʻatau oloa faʻaaogaina le faufale ona faʻamoemoe e faʻasaoina le tele o tupe.Fai mai William Morris, le lagolago o le talosaga a le EIP-3651, o le suiga o lona uiga afai e le manuia le fefaʻatauaiga po o le a lava le mafuaʻaga, e le manaʻomia le totogiina o pili o fesoʻotaʻiga;O Nathan Worsley, o se faioloa na te faʻaaogaina le faufale mo fefaʻatauaiga lavelave, e faʻatatau i fefaʻatauaiga tetele a le aufaioloa e mafai ona faʻamoemoe e faʻapolopolo le $100,000 pe sili atu i tausaga taʻitasi ona o se taunuuga.


Taimi meli: Nov-22-2022