Bitcoin malepe $20,000 i le taeao!E fiaselau tupe crypto ETH atotupe na leiloa le 85% o le toto ile tolu masina

Bitcoin (BTC) na taumafai e tu mausali pe a uma le vevesi o suiga i le faaiuga o le vaiaso.E ui ina pa'ū muamua i le US$19,800 i le vaveao o lenei (21), na vave ona toe toso i tua ma faaauau pea ona fesuisuiai pe tusa ma le US$20,000, lea ua i ai i le US$20,628;Eteru (ETH) sa faaauau pea ona fesuisuiai e tusa ma le $1,100, faatasi ai ma le tau faamoemoeina o le $1,131 i le taimi o le tusitusi.

2

O atotupe ETH e sili atu nai lo le 100 fa'ailoga tupe ua fa'aitiitia i le 85% i le tolu masina talu ai.

Ae e ui o le fasioti tagata i le maketi e foliga mai o loʻo faʻaalia ni faʻailoga o le faʻagesegese, o le aufaipisinisi ua mafatia tele.E tusa ai ma se tweet i le aso 19 e Larry Cermak, sui peresitene o suʻesuʻega i The Block, ina ua maeʻa le suʻesuʻeina o atotupe Ethereum o le sili atu i le 100 tupe faʻaputugatupe, na ia iloa ai o le tau o aseta o loʻo umia e nei tupe ua faʻaitiitia e tusa ma le 85% i totonu. o le tolu masina talu ai.

“Aofa'iga o lo'o umia ia Mati: $14.8 piliona, aofa'i o lo'o umia nei: $2.2 piliona."

Na faʻamatala atili e Cermak o nei tupe crypto e mafai ona tuʻuina atu aseta i fefaʻatauaiga mo le lafoai.Na te lei fuafuaina le vaega lea o le eseesega, o le mea lea o le leiloa moni o nei tupe atonu e le tele, ae talitonu o ia o suiga o faʻamaumauga o nei atotupe o loʻo aoga pea., e faʻaalia ai o le tamaoaiga ia Mati o le tele o tamaoaiga i luga o pepa.

O maketi e ono faʻaauau pea ona paʻu i luma o le faʻagesegese o Fed

Ma afai e te vaʻavaʻai i le aofaʻi o le tamaoaiga, e foliga mai e talitonu le au suʻesuʻe o le a le faʻamalieina e le Federal Reserve faiga faʻavae tupe i se taimi pupuu ina ia mafai ai ona faʻafefe le faʻatupulaia o le talafaasolopito, o lona uiga o le maketi e ono iai pea le avanoa e paʻu ai.Na taʻua e le tagata suʻesuʻe Bloomberg Eric Balchunas: "E ogaoga le Fed i le taimi nei, ma i soʻo se faʻatau atu i aso ua tuanaʻi, latou te laa i totonu pe a manaʻomia moni e le maketi, ae le o le taimi nei ... e tatau ona aʻoaʻo le maketi e ola e aunoa ma le Fafaga.”O le a tiga le ola e aunoa ma lena.E pei o le tu'ua o le heroin - o le tausaga muamua o le a faigata.

O le lipoti a le "Decrypt" na taʻua ai e le au suʻesuʻe Alex Kruger e faapea o le Fed e ono tumau pea le hawkish i le 2022, faʻamalosia tau o aseta i lalo, ma le S&P500 atonu e le i lalo seia oʻo i le afa lona lua o le tausaga, e tusa ma le 10% maualalo nai lo tulaga o loʻo iai nei.i le 15%, ma o le a aʻafia foi Bitcoin.

I le feagai ai ma le faʻamoemoe o le siʻitia o tului a le US Federal Reserve (Fed), e matua maualuga lava le avanoa e tumau ai le faʻaletonu o maketi o tupe mama i le lumanaʻi.O le mea lea, mo le aufaipisinisi, o se filifiliga sili atu le talafeagai pe filifili e faʻatali ma vaʻai pe teu faʻafaigaluega i totonumasini eli.


Taimi meli: Aukuso-16-2022