2022 fa'avasegaina o tupe fa'atauva'a

2022 fa'avasegaina o tupe fa'atauva'a

1. Puipuiga o tupe

Binance( https://www.binancezh.top/ )Faatū ile 2017 ma le ofisa autu i Malta.Fa'amuamua mea e fiafia i ai tagata fa'aoga, ma taumafai e tu'uina atu se siosiomaga saogalemu, sa'o, matala ma lelei blockchain aseta fa'akomepiuta.I le taimi lava e tasi, o le avea ma poloka poloka e avea ma autu ma faʻatuina se faʻalapotopotoga faʻapitoa poloka poloka, o le a galulue Binance ma tagata faʻaoga Binance e fatuina se lalolagi poloka poloka fou ma faʻatasi faʻatasi le talafaasolopito.(Manatua: i le taimi nei, e na'o tagata fa'aoga i totonu e lagolagoina le resitalaina o imeli mai fafo!)

2.OKEX

OKEX( https://www.ouyicn.click/ )Ina ua faavaeina, na maua ai se agelu tupe teufaafaigaluega o le tasi miliona tala Amerika mai le fale gaosi pisinisi na faavaeina faatasi ai ma le auai o le kamupani sili o le lalolagi o Tim Draper. O Mr. Tim Draper foi. O se tagata e teu tupe a Hotmail, Baidu, Tesla ma isi atina'e ta'uta'ua i le lalolagi I le amataga o le 2014, na maua ai e le OKEX se tupe fa'afaigaluega o le US $10 miliona mai le Longling investment, o le na fa'avaeina le fa'aputugatupe ta'uta'ua a Saina o le ceyuan venture capital ma le lisi o Hong Kong. kamupani Meitu (01357. HK).

3.Coinbase Pro

O le faʻaogaina o le Coinbase Pro platform e faigofie ma faigofie ona faʻaoga, e aofia ai le faʻatonuina o taimi moni, meafaigaluega siata, talafaasolopito o fefaʻatauaiga ma faiga faʻatonuga faigofie.Coinbase Pro e maua ai se auala saogalemu ma faigofie e faʻatau, faʻatau atu ma fefaʻatauaʻi aseta numera i luga o le initaneti i le taimi moni i luga o le tele o fefaʻatauaiga.Faatasi ai ma le Coinbase Pro account, e mafai ona e siaki maketi, vaʻai i tala faʻasolopito o fefaʻatauaiga, mataʻituina poloaiga tatala, pulea le tele o faila, ma sili atu.

4. Sene afi

Talu mai lona faʻavaeina i le 2013, Huobi global station (Huobi network) ua faʻasolosolo ona maua tupe faʻafaigaluega mai le Zhenge fund ma Sequoia Capital, faʻatasi ai ma le aofaʻi o fefaʻatauaʻiga e sili atu i le US $1.2 miliona.Na avea muamua ma fa'asalalauga fa'atauga o aseta fa'atekinolosi aupito tele i le lalolagi, e fa'amauina ai le 50% o sea fefa'ataua'iga o aseta fa'atekinolosi a le lalolagi.I le taimi nei, ua teu faafaigaluegaina vaega Huobi i le sili atu i le 60 i luga ma lalo atinaʻe, ma ua maeʻa le faʻavaeina o 'auʻaunaga tausisia i Sigapoa, Iapani, Korea i Saute, Peretania, Ausetalia, Kanata, Pasila, Hong Kong ma isi atunuu ma itulagi. , tu'uina atu saogalemu ma fa'atuatuaina fa'atauga o aseta fa'akomepiuta ma auaunaga tau pulega o aseta mo le faitau miliona o tagata fa'aoga i le silia ma le 130 atunuu i le lalolagi atoa.

5.Bitfinex

Bitfinex o se tasi o nofoaga sili ona tele ma sili ona maualuga bitcoin faʻavaomalo i le lalolagi.E lagolagoina le fefaʻatauaʻiga o tupe mama e pei o Ethereum, bitcoin, Wright coin ma etheric classic, faʻatasi ai ma le aofaʻi o fefaʻatauaiga i aso uma e sili atu i le 3 piliona yuan.Tuuina atu fefaʻatauaiga o tupe, fefaʻatauaiga i le va o tala Amerika ma tupe.Le resitalaina e matua faigofie lava.I le 2016, e tusa ma le 120000 bitcoins na gaoia mai bitfinex e ala i faʻasalalauga lautele.Aʻafia i lenei mea na tupu, o le tau o le bitcoin na pa'ū i le 20%.

6.Bittrex

Bitfinex na faʻavaeina i le 2012. Muamua, sa na o se fefaʻatauaʻiga bitcoin point-to-point.Mulimuli ane, na fa'aopoopoina isi ituaiga o tupe numera.O le Bitfinex o se tasi o faʻasalalauga faʻatau tupe muamua.Talu mai lona faʻavaeina, ua tele feeseeseaiga ona ua gaoia e tagata taʻavale mo le tele o taimi.E le gata i le avea ma se fesuiaiga, e maua ai foi e le bitfinex le maketi tau fefaʻatauaʻiga ma maketi faʻatupeina tupe.E ui lava o le bitfinex e le o le tolu pito i luga o fefaʻatauaiga i le lalolagi, o galuega o loʻo tuʻuina atu e matua faʻapitoa.

7.KuCoin

Kucoin ose ta'uta'ua i le lalolagi fa'atūlaga tau fefa'ataua'iga tau tupe.E lagolagoina e Kucoin le tele o fefaʻatauaiga o aseta numera.Fa'atūina ia Setema 2017, ua fa'atuputeleina ma avea ma se tasi o fa'amaumauga tau fefa'ataua'iga tau tupe fa'akomepiuta sili ona lauiloa.I le taimi nei, o loʻo tuʻuina atu auaunaga faʻapitoa e pei o tupe, tupe faʻaletulafono, konekarate, POOL-X, nonogatupe ma isi mea mo le 5 miliona tagata faʻaoga i 207 atunuu ma itulagi i le salafa o le lalolagi.Ua lauiloa o le "Universal Trading Service Platform", o loʻo galue le kucoin i Seychelles ma tuʻuina atu i tagata faʻaoga se gagana faʻapitoa, 7 × 24 itula auʻaunaga tagata faʻatau.

8. Kemini

Gemini exchange o se bitcoin ma Ethernet fefaʻatauaʻiga na faavaeina e uso Winklevoss.Ua fa'alautele atu e Gemini ona 'a'ai i Hong Kong ma Sigapoa e fa'atino pisinisi fou i nofoaga uma e lua.O loʻo malamalama o Gemini o loʻo faʻauluulu i Niu Ioka ma o le ulufale atu i Asia o se vaega o lana fuafuaga faʻalauteleina i le lalolagi atoa.

9.BitFlyer

Bitflyer exchange o loʻo i lalo ifo o le bitflyer Inc. ma na faʻavae i le aso 9 o Ianuari, 2014. O le pisinisi autu a le kamupani o fefaʻatauaʻiga maketi bitcoin ma faʻamautu.O le Bitflyer o loʻo i ai nei le tele o fefaʻatauaʻiga bitcoin i Iapani, ma o lona aofaʻi o fefaʻatauaʻiga bitcoin ua oso i le muamua i le lalolagi talu ona aloaia e le malo Iapani le faʻatagaina o le totogiina o bitcoin.

10.MEXC Global

Matcha exchange (Igoa Igilisi: MXC) o se fesuiaiga o tupe numera ua resitalaina i Sigapoa.MXC Matcha fefaʻatauaʻiga o se numera tele o tupe numera e mafai ona fefaʻatauaʻi.O se filifiliga lelei mo uo e manaʻomia le fefaʻatauaʻiga o tupe e tele.Fa'afesuia'i o le Matcha e totogia se totogi fa'amauina o le 0.20% mo fefa'atauaiga ta'itasi.E la'ititi la'ititi lea nai lo le averesi o alamanuia o le lalolagi (e tusa ma le 0.25%).O le mea lea, e tusa ai ma tau o fefaʻatauaiga, Matcha MXC o loʻo i ai se tulaga faʻatauvaʻa.


Taimi meli: Mati-14-2022