Ua faamaonia e le komiti atoa a le Twitter le ofo a Musk e $ 44 piliona, o le Dogecoin e tulaʻi mai i tala fou

E tusa ai ma se faila muamua a le SEC, na faʻamaonia e le komiti a Twitter le $ 44 piliona tau mo Elon Musk, le tagata sili ona mauoa o le lalolagi ma le Dogecoin talitonu, i nai aso talu ai.O se fa'atauga lautele ofo.

6

O loʻo malamalama o le Twitter komiti faatonu na tuʻuina atu se pepa i le SEC ananafi (6/21), o loʻo faʻamatalaina ai se tusi i tagata teu tupe, lea na taʻua ai: faʻamaonia autasi e te palota (lagolago) e pasia le maliega tuʻufaʻatasia (The Merger Agreement))

E tusa ai ma le New York Post, o le failaina o tulafono e sau i ni nai aso talu ona maeʻa le fonotaga a Musk i totonu o lima ma tagata faigaluega Twitter, lea e faʻaalia ai foi o Musk, e le pei o ana faʻamatalaga muamua, o le mea moni e matua ogaoga i le faʻatinoina o le fuafuaga o le mauaina.fa'ailoga.

Dogecoin tulaʻi i luga o tala fou, Jack Dorsey e maua le $ 978 miliona

Ina ua maeʻa ona faʻaalia le tala fou, e le masalomia o se faʻaleleia atili i le maketi ona o le paʻu talu ai nei o le maketi.Dogecoin (DOGE) na faʻaauau pea ona tulaʻi ina ua uma ona faʻalogo i tala fou.O le fa'aputuga fa'aopoopo i le aso e tasi ua o'o i le 14%, ma ua lata ina aulia le $0.07.

E le gata i lea, o sea Twitter (TWTR) na siitia foi i le 1.83% ina ua uma ona faʻalogo i tala fou ma o loʻo taʻua nei i le $ 38.5.

Talu ai o le tau o sea o loʻo i ai nei e mamao i lalo ole tau US fuafuaina a Musk e $ 54.20 pe afai e manuia le fefaʻatauaiga, o le a maua e le aufaipisinisi Twitter le isi $ 15.7 i le sea i tupe mama.

O le mea e malie ai, e tusa ai ma faila SEC, Bitcoin stalwart ma outgoing CEO Twitter co-faavae Jack Dorsey e faamoemoe e maua se tupe mama o 978 miliona ao ia umia pea 2.4% o le kamupani (18,042,428 sea).Tala.

O le masini mining o loʻo i ai nei o loʻo mina Dogecoin ma le maualuga maualuga o le hash rateBtmain's L7.


Taimi meli: Aukuso-20-2022