Lusia liliu!Faletupe Tutotonu: Faʻasalaga faʻavaomalo i cryptocurrencies e faʻatagaina, ae faʻasaina pea i le fale

O le sui kovana muamua o le Faletupe Tutotonu o Rusia (CBR), Ksenia Yudaeva, na fai mai i se fonotaga a le au tusitala i le amataga o lenei masina e tatala le faletupe tutotonu i le faaaogaina o cryptocurrencies mo totogi faava o malo, e tusa ai ma le aufaasālalau a Rusia i le lotoifale "RBC" i luga o le lona 16.E tusa ai ma lipoti, o Rusia e foliga mai o se laasaga e tasi e latalata atu i le tatalaina o le avanoa e faʻaogaina ai le faʻaogaina o cryptocurrencies mo nofoaga faʻavaomalo.

pito i lalo8

E tusa ai ma lipoti, na taʻua talu ai nei e le Kovana CBR Elvira Nabiullina: "Cryptocurrencies e mafai ona faʻaaogaina mo fefaʻatauaʻiga faʻasalalau poʻo faʻava-o-malo", ae na ia faamamafaina foi e le o faʻaaogaina i le taimi nei mo tupe totogi i totonu o le atunuʻu, na ia faʻamatalaina: e le tatau ona faʻaogaina le cryptocurrencies i totonu o fefaʻatauaiga. i luga o le maketi, ona o nei aseta e matua fesuisuiai ma lamatia tele mo tagata e mafai ona teu tupe, cryptocurrencies e mafai ona na o le faaaogaina mo le sopoia tuaoi po o totogi faava o malo pe afai latou te le ulu atu i totonu o le faiga tau tupe i totonu o Rusia.

Na ia taʻua foi o aseta numera e tatau ona mulimulitaʻi ma faʻamatalaga uma ua faʻatulagaina e puipuia ai aseta a le aufaipisinisi o loʻo aumai i fefaʻatauaiga e tatau ona iai faʻamatalaga faʻamalama, tagata e nafa ma faʻamalieina faʻamatalaga faʻamatalaga.

O fa'asalaga fa'aletamaoaiga a papalagi e fa'aoso, ae na'o fa'ato'aga fa'ava-o-malo ma fa'asa i totonu o le atunu'u

pito i lalo9

E tusa ai ma le mafuaʻaga na tatalaina ai talu ai nei e Rusia le faʻaogaina o cryptocurrencies mo totogi faʻavaomalo.Ivan Chebeskov, o le ulu o le Matagaluega o Faiga Faʻavae Tupe a le Matagaluega o Tupe a Rusia, na ia taʻua i le faaiuga o Me talu ai ona o le mafai e Rusia ona faʻaaogaina atinaʻe masani totogi mo le faʻamautu i ana gaioiga faʻavaomalo faʻavaomalo ua faʻatapulaʻaina, o le manatu o le faʻaaogaina o tupe numera i totonu. O fefa'ataua'iga fa'ava-o-malo o lo'o fa'atalanoaina i le taimi nei.O le isi ofisa maualuga, Denis Manturov, Minisita o Alamanuia ma Fefaʻatauaʻiga, na faʻaalia foi i le ogatotonu o Me: o le faʻatulafonoina o cryptocurrencies o le masani lea o taimi.O le fesili o afea, faʻafefea, ma faʻafefea ona faʻatonutonu.

Ae mo le faʻaaogaina o totogi faʻapitonuʻu, Anatoliy Aksakov, taʻitaʻifono o le Komiti o Maketi Tupe a le Setete o Rusia, na tuʻuina atu se pili i le vaiaso talu ai e faʻasa ai tagata mai le faʻaofiina o isi tupe poʻo soʻo se aseta tupe numera (DFA) i Rusia e totogi ai soʻo se ituaiga oloa. po'o auaunaga..

O lo'o fa'ailoa mai fo'i e le Tulafono le manatu o se fa'aeletoroni fa'aeletoroni, o lo'o fa'amatalaina lautele o se fa'amatalaga tau tupe, fa'aputugatupe po'o fa'amatalaga fa'amatalaga e tu'uina atu ai aseta fa'atekinolosi ma e tatau ona lesitala i le faletupe tutotonu ma tu'uina atu fa'amaumauga talafeagai o fefa'atauaiga.

Ose mea lelei lea mo cryptocurrencies.E le gata i lea, o le tau maketi lata mai o cryptocurrencies ma le tau maketi omasini elio lo'o i tulaga maualalo fa'asolopito.E mafai ona mafaufau le aufaipisinisi fiafia e ulufale lemu i le maketi.


Taimi meli: Aukuso-05-2022