NVIDIA faʻasalaina $5.5 miliona e le SEC mo le le faʻaalia lelei o le aʻafiaga o le crypto mining i tupe maua a le kamupani

O le US Securities and Exchange Commission (SEC) na faasilasilaina ananafi (6) le faʻamautuina o moliaga faasaga i le kamupani tekonolosi NVIDIA.E tatau ona totogi e le NVIDIA le 550 yuan mo le le logoina atoatoa o le aufaipisinisi i lana lipoti tau tupe 2018 o le crypto mining ei ai se aafiaga i pisinisi a lana kamupani.miliona tala sala.

xdf (16)

O le lipoti tau tupe a le NVIDIA 2018 na faʻaalia ai le pepelo

E tusa ai ma le faʻasalalauga faʻasalalau a le SEC, na faʻasalaina le NVIDIA e le SEC ona o le le mafai ona faʻaalia lelei le aʻafiaga o le crypto mining industry i luga o pisinisi taʻaloga a lana kamupani i ana lipoti tau tupe 2018 mo le tele o kuata sosoo.

O tupe maua mai le Ethereum na siitia maualuga i le 2017, ma mafua ai le tele o manaoga mo GPU.E ui lava na tatalaina e le NVIDIA se laina fou o le gaosiga o le Crypto Mining Processor (CMP), o le tele o GPU mo taʻaloga na tafe atu pea i lima o tagata miners, ma NVIDIA Aumai i tupe maua ofoofogia.

E ui lava na taʻua e le NVIDIA i lana lipoti tau tupe e faapea o se vaega tele o le siʻitia o faʻatauga na sau mai le manaʻoga o le maina, na fai mai le SEC e leʻi faʻamalamalamaina e le NVIDIA le va o se pisinisi sili ona le mautonu ma ana tupe maua ma fesuiaiga o tinoitupe, e le mafai ai e le aufaipisinisi ona fuafua. le taimi ua tuana'i Pe o fa'atinoga o le a tutusa ma le fa'amoemoe e fa'atino i le lumana'i.

xdf (17)

O lena tala, ona o le natura povi-ma-bear o cryptocurrencies, o le aofaʻi o faʻatauga a le NVIDIA e le o faʻaalia ai le faʻaauau pea o le tuputupu aʻe i le lumanaʻi, ma sili atu ona lamatia le teufaafaigaluega i totonu.O le mafuaaga lena e taua tele ai le malamalama i le tele o tupe maua a le NVIDIA o loʻo aʻafia i le crypto mining.

“O le fa'aseseina e le NVIDIA o fa'amatalaga fa'aalia e le maua ai e le aufaipisinisi fa'amatalaga taua e iloilo ai le fa'atinoga o pisinisi a le kamupani i maketi autu.O kamupani fa'asalalau uma, e aofia ai ma i latou o lo'o sailia avanoa fa'atekonolosi fa'alauiloa, e tatau ona fa'amautinoa o latou fa'amatalaga e sa'o, atoatoa ma sa'o.Fai mai SEC.

E le'i toe ioeina pe te'ena e le NVIDIA tagi a le SEC, e ui ua malie e totogi le salatupe e $5.5 miliona.


Taimi meli: Me-21-2022