O le Nomura Holdings fa'alauiloa le fa'ailoga VC matagaluega: taula'i ile DeFi, CeFi, Web3, poloka poloka

O le Nomura Holdings na faasilasilaina i le aso (22) o le Laser Venture Capital, Laser Venture Capital, o le pisinisi muamua lea a le Laser Digital Holdings AG na faavaeina e Nomura Holdings ma faatuina le laumua i Suiselani.I le lumanaʻi CEFI, Web3, mafausaga poloka poloka.

fou9

E tusa ai ma tala fou, Steve Ashley, le faatonu o le Nomura Securities Transaction ma pisinisi teugatupe teufaafaigaluega, o le a faamavae ma o le a avea ma taitaifono o Laser Digital Holdings AG i le lumanaʻi.O Jez Mohideen, o loʻo nafa nei ma le pisinisi faʻamatalaga, o le a avea ma Pule Sili.

Kentaro Okuda, Pule Sili o Nomura Holdings, fai mai: "O le tu i luma o le faʻailoga faʻafouina o aseta sa avea pea ma faʻamuamua sili a Nomura.O le ala lea o lo'o matou fa'atu ai pea lala ma taula'i atu i fa'amatalaga e feso'ota'i ma tupe fa'afaigaluega a'o galulue malosi e ausia le fa'avasegaina."E le gata i lea, o le ofisa autu o Suiselani na filifilia e avea ma faʻalapotopotoga aua o loʻo manatu i le taimi nei o loʻo i ai le vaʻaiga sili ona faʻamaonia o aseta.

I le taimi lava e tasi, o le a faʻalauiloaina foi e le Nomura Holdings ni auaunaga fou ma laina oloa i nai masina o lumanaʻi, e aofia ai vaega e tolu o le autu: fefaʻatauaʻiga o maketi lona lua, tupe faʻapisinisi ma oloa teu tupe.

I le avea ai ma autu muamua, Laser Venture Capital o le a teu faʻafaigaluega i kamupani faʻapipiʻi faʻapipiʻi, e taulaʻi ile DEFI, CEFI, Web3, mafausaga poloka poloka.

Tu'u fa'ailoga maketi avanoa fa'afaigaluega

Ina ua maeʻa le fonotaga a le FOMC na faʻasalalau le siʻitia o le tului i le 75 base points i le po anapo, o aseta faʻailoga na toe faʻalavelaveina.Bitcoin pa'u i le 8% toetoe lava $ 18,000 ma Ethereum pa'u i le $ 1,220.O faʻalapotopotoga talavou o loʻo faʻatupeina i le maketi faʻailoga i le maketi urosa.

I le taimi muamua, na tofia ai e Binance ia He Yi, o le na faʻavaeina Aukuso, o le ulu o le faʻauluuluga o pisinisi ma le ofisa faʻapipiʻi Binance Labs.Ina ua faʻatalanoaina ma lipotia e le "Forks", sa ia faʻaalia lana tupe teufaafaigaluega i le maketi urosa ma e tatau ona faʻamalosia le teufaafaigaluegaina.E tusa ai ma faʻamaumauga a Binance Labs, talu mai le faʻavaeina o le matagaluega i le 2018, ua maua ai le 21-fold toe foʻi mai ma faʻapipiʻiina le tele o poloketi manuia i le alamanuia, e pei o Polygon, FTX, Certik, NYM, Dune Analytics, ma isi He Yi foi. na taʻua i le lumanaʻi, o le a taulaʻi atu tupe teufaafaigaluega i ituaiga e tolu o "poloketi e fausia ai atinaʻe", "faʻafouina, faʻaogaina o vaega tele tagata faʻaoga" ma le "blockchain-related service providers".


Taimi meli: Sep-30-2022