Musk: O le tuʻufaʻatasia a Twitter o tupe faʻafuainumera e talafeagai!Ua molia i le Dogecoin MLM

Tesla CEO Elon Musk na auai i se fonotaga i luga ole laiga a tagata faigaluega Twitter uma i le aso (17), o le taimi muamua lea na ia talanoa tuusaʻo ai ma tagata faigaluega a le kamupani talu ona faʻasalalau le mauaina ia Aperila;O le fonotaga na alu uma e faʻamatalaina ona talitonuga, faʻamautu le militeri aʻo faʻamoemoe e faʻaitiitia le fenumiai i tagata faigaluega Twitter e uiga i le mauaina.

pito i lalo7

I le tali atu i le saolotoga sili o le tautala a Musk, na ia fai mai ai: Afai lava e le solia ai le tulafono, e manaʻomia e Twitter ona tuʻuina atu i tagata le tele o avanoa e fai atu ai mea latou te fia fai atu ai ... le tautua, a leai o le a le fa'aogaina e tagata fa'aoga.

Ae maise lava, na taʻua e Musk le tuʻufaʻatasia o tupe faʻafuainumera i totonu o Twitter aʻo talanoa e uiga i suiga o oloa e mafai, e pei o le manatu e tatau ona totogi e tagata faʻaoga e faʻamaonia ai o ni tagata faʻaoga moni e ala i meafaigaluega e pei o le saofaga Twitter Blue E talafeagai o le a faafaigofieina ai. auina atu tupe i tua ma luma, ma o lenei faʻamatalaga e faʻamalosia ai le manatu o le a ia faʻafeiloaʻi cryptocurrencies i le tulaga i le lumanaʻi.

Ina ua fesiligia e uiga i le ono faatea, e leʻi faʻateʻaina e Musk le manatu, fai mai naʻo Twitter e manaʻomia le soifua maloloina.I le aotelega, o le tulaga o Musk i le fonotaga na maua ai se lagona o loʻo manaʻo pea o ia e umia le tele o faʻasalalauga lautele.

Ua tuai le mauaina o Twitter ona o tala pepelo

Aʻo leʻi faia lena mea, na fesili Musk i le Twitter e faʻamaonia o le aofaʻi o faʻamatalaga pepelo e naʻo lalo ifo o le 5%, a leai o le a tuai le mauaina.Mulimuli ane, i le faaopoopo atu i le faʻaauau pea ona faʻaalia o fefaʻatauaiga talafeagai o loʻo faʻaauau pea, na tatalaina foi e Twitter lona faʻamaumauga i totonu ia Musk, e le gata ina vaʻai i le faʻamaumauga atoa o Twitter tweet i aso uma, ae ia vaʻai foi i le masini talafeagai e faʻaaogaina e tala taʻitasi, faʻamoemoe. e faatalitonu Musk e talitonu i tala pepelo.E le maualuga le vaega moni o teugatupe.

E tusa ai ma le fuafuaga muamua a Musk, e faʻamoemoe o ia e faʻateleina le numera o tagata faʻaoga Twitter i le 600 miliona i le 2025, ma faʻatupulaia i le 930 miliona i le 2028, o lona uiga e manaʻomia le tuputupu aʻe i le 4 taimi pe a uma le 6 tausaga;ae talitonu Musk afai afai o le tele o tala i le Twitter auaunaga o ni robots pepelo, o le a matua aʻafia ai pisinisi faʻasalalauga a le tulaga, lea o le a afaina ai le atinaʻe i le lumanaʻi.

Na molia e Musk le $ 258 piliona i le polokalame a le Dogecoin pyramid

E pei lava o Musk o loʻo taumafai e faʻatau le Twitter, atonu o loʻo i ai i se faʻalavelave fou.E tusa ai ma se lipoti muamua a Reuters, o Musk na molia e le Dogecoin (DOGE) teufaafaigaluega i le aso 16, ma sailia le $ 258 piliona i mea leaga.

I se tagi na faaulu i le faamasinoga feterale a Manhattan, na tuuaia ai e le itu tagi Keith Johnson e faapea talu mai le 2019, ua iloa e Musk e leai se aoga o DOGE, ae na ia faaaogaina lona talaaga ma ana kamupani (muamua Tesla ma SpaceX na faalauiloa le faatauina mai o oloa i fafo ma DOGE) ) fa'afefeteina Dogecoin ma fa'amanuiaina e ala i le si'itia o lona tau i se faiga e pei o Ponzi;o le faasea foi ua lipotia mai ua aumaia faatasi faamatalaga mai Buffett, Bill Gates ma isi fesiligia le taua o le cryptocurrency.

Tesla, SpaceX ma Musk e leʻi faʻamatalaina tala fou e pei o le taimi faʻasalalau.

Afai e te lagona o le teu faʻafaigaluega saʻo i le BTC ma le ETH e sili atu le faʻamalosi, teu faʻafaigaluega imasini elio se filifiliga sili atu foi.O masini eli e mafai ona faʻaauau pea ona gaosia le BTC ma le ETH, ma a maeʻa ona toe faʻaleleia le maketi, o le masini lava ia o le a faʻatupuina foi se faʻaopoopoga faʻapitoa.


Taimi meli: Au-04-2022