Ua faʻatau atu e le au miners 25,000 bitcoins talu mai Iuni!Na siitia e le Fed le tului i le 75 faavae ia Iulai i le 94.53%

E tusa ai ma faʻamatalaga Tradingview, Bitcoin (BTC) ua toe faʻaleleia malie talu mai le pa'ū i lalo ole $18,000-faʻailoga i le faaiuga o le vaiaso.E tusa ma le $20,000 le tupe na fa’afefe ai mo le tele o aso, ae ua toe si’i a’e i le taeao nei, ma malepe ai le $21,000 i le taimi e tasi.E oo mai i le taimi e gata ai, na lipotia mai i le $21,038, o se siitaga e 3.11% i le 24 itula talu ai.

sted (6)

O lo'o fa'anatinati le au miners e lafoa'i Bitcoin

I le taimi lava e tasi, i totonu o le Block, o se ofisa suʻesuʻeina o faʻamatalaga poloka poloka, faʻasalalau faʻamatalaga i luga o le Twitter o loʻo naunau le au miners bitcoin e faʻatau atu bitcoin e totogi ai tupe faʻaalu ma toe totogi nonogatupe.I le faʻafefeina o le $ 20,000, o loʻo tauivi le au maina e soli, ma 18,251 BTC na faʻaitiitia mai a latou tupe faʻaagaga talu mai Iuni 14.

I le tali atu i le mafuaʻaga o loʻo faʻatau atu ai e le au miners Bitcoin, na faʻasoa e le au suʻesuʻe a Arcane Research Jaran Mellerud faʻamatalaga i luga o le Twitter ma faʻamatalaina e mafua ona o le faʻaogaina o tinoitupe a le au miners o loʻo paʻu.Avea le Antminer S19 mining machine e fai ma faʻataʻitaʻiga, mo 1 Bitcoin mina uma, naʻo le $ 13,000 o loʻo faia nei, o se pa'ū atoa 80% mai lona maualuga ia Novema o le tausaga talu ai (i le $ 40 i le MWh).

Bitcoin miner profitability ua pa'ū i lona tulaga maualalo talu mai le kuata lona fa o le 2020, ona o le tau o le bitcoin ua pa'ū pe a ma le 70% mai lona maualuga i taimi uma, e tusa ai ma Forbes, faʻaopoopoina le mea moni o tau o le malosi o loʻo siʻitia i luga o le laupapa, e taʻitaʻia ai. i le tau muamua o Bitcoin miners na aʻe, ae o le tau o le Bitcoin miners gaosia na pa'ū.

O lenei faʻamalosi ua faʻamalosia ai le lisiina o bitcoin miners e faʻatau atu faʻaagaaga bitcoin ma fetuutuunai a latou faʻamoemoega o le eletise.E tusa ai ma faʻamatalaga mai le Arcane Research, o le aofaʻi o faʻatauga faʻaletausaga o lisi lisi bitcoin na tumau pea i le 25-40% o le faʻaletupe masina ia Ianuari, Fepuari, Mati, ma Aperila i lenei tausaga, ae na faʻatupulaia ia Me.i le 100%, o lona uiga na faʻatau atu e le au miners lisi toetoe lava o latou gaosiga o Me.

E aofia ai le aufaipisinisi tumaoti, o faʻamaumauga a CoinMetrics o loʻo faʻaalia ai na faʻatau atu e le au miners le aofaʻi o le 25,000 bitcoins talu mai le amataga o Iuni, o lona uiga ua faʻatau atu e le pisinisi mining toetoe lava 27,000 bitcoins i le masina.E tasi le masina le aoga o bitcoins.

O maketi o loʻo faʻamoemoe e siitia e le Fed le tului i le isi 75 faʻavae i Iulai

E le gata i lea, ina ia tetee atu i le tau o le tamaoaiga ua maualuga fou talu mai le 1981, na filifili ai le US Federal Reserve (Fed) i le aso 16 e sii i luga le tului i le 3 iata, o le siitaga sili ona maualuga o tului i le 28 tausaga, le vevesi o maketi tau tupe.O faʻamaumauga a le Chicago Mercantile Exchange (CME) Fed Watch Tool o loʻo faʻaalia ai o loʻo faʻaalia e le maketi o le avanoa o le Fed e siitia ai tului i le 75 faʻavae i le faaiuga o le tului o Iulai na oʻo atu foi i le 94.53%, ma le avanoa e siitia ai tului i le 50. faavae faavae e na o le 5.5%.%.

Na saunoa le Taitaifono a le Federal Reserve Jerome Powell i le fono a le US Congress i le 22nd e faapea o le au ofisa Fed o loʻo faʻamoemoe o le faʻaauau pea o tului o le a talafeagai e faʻamalieina ai le tau sili ona vevela i le 40 tausaga, e faʻasino atu i siʻitaga i le lumanaʻi.O le saoasaoa o le a faʻalagolago i faʻamaumauga o tau, lea e tatau ona toe faʻafoʻi i le 2%.So'o se avanoa e si'itia ai fua faatatau e le fa'asalaina pe a fa'amaonia e tatau.

O le Kovana Fed Michelle Bowman na valaau mo se siitaga malosi i luga o le 23rd, e lagolagoina ai le 3-yarda sii i luga o Iulai.Fai mai a ia, e tusa ai ma faʻamatalaga o le tau o loʻo i ai nei, ou te faʻamoemoe o le isi 75 faʻavae o le siʻitia o tului i le isi fonotaga a le Fed.e talafeagai ma e mafai ona si'i ai tau i le itiiti ifo i le 50 fa'avae i isi fonotaga o lumana'i.

Mai se isi manatu, o loʻo faʻaalia ai foi lena meatagata mainae mafai ona i ai le malosi e tetee atu i tulaga lamatia e ala i le uuinamasini elima cryptocurrencies i le taimi lava e tasi nai lo le faʻatupeina saʻo i cryptocurrencies.


Taimi meli: Aukuso-24-2022