Ua alalaga le tagata mauoa lona tolu o Mekisiko e faatau bitcoin!Mike Novogratz fai mai latalata i lalo

Faʻasaga i tua e mafai e le Federal Reserve ona faʻateleina le tului e taofia ai le tau o le US, lea o loʻo i ai i se maualuga fou i le toeitiiti atoa le 40 tausaga, o le maketi o le cryptocurrency ma US stocks na pa'ū i luga o le laupapa i aso nei, ma Bitcoin (BTC) na pa'ū i lalo ole $21,000 faʻailoga. , Eteru (ETH) foi na pa'ū i lalo ifo o le $1,100 fa'ailoga, o fa'ailoga fa'atauga tetele e fa a le US na pa'u fa'atasi, ma le Dow Jones Industrial Average (DJI) na pa'ū toetoe lava 900 points.

pito i lalo10

I le tulaga le mautonu o le maketi, e tusa ai ma le "Bloomberg", o le na faavaeina ma le Pule Sili o le faletupe o tupe teu faafaigaluega cryptocurrency Galaxy Digital, Mike Novogratz, na fai mai i le fonotaga tau tupe a Morgan Stanley i le aso 14 e talitonu o ia o le maketi cryptocurrency Ua latalata nei i le. le pito i lalo nai lo US stocks.

Na faailoa mai e Novogratz: Eteru e tatau ona i lalo e tusa ma le $ 1,000, ma o lea ua $ 1,200, Bitcoin i lalo e tusa ma le $ 20,000, ma o lea ua $ 23,000, o lea e sili atu le latalata atu o le crypto i le pito i lalo, ou te talitonu o le US stocks o le a pau le isi 15% i le 20%.

O le S&P 500 ua pa'ū e tusa ma le 22% mai lana faʻamaumauga maualuga i le amataga o Ianuari, ulufale aloaia i se maketi urosa faʻapitoa.E talitonu Novogratz e le o le taimi lenei e faʻapipiʻi ai le tele o tupe faavae, seʻi vagana ua taofia e le Fed le siitia o tului pe mafaufau foi e tipiina ona o le leaga o le tamaoaiga.

E fa'atatau o le kuata lona fa o le a fa'afeiloa'i ai se maketi povi

Ina ua auai Novogratz i le Coindesk 2022 consensus conference i le 11th, na ia valoia o le maketi cryptocurrency o le a faʻafeiloaʻi i le isi taamilosaga maketi povi i le kuata lona fa o lenei tausaga.E talitonu o ia o Bitcoin o le a pito i lalo muamua aʻo leʻi paʻu le US stocks.

Fai mai Novogratz: "Ou te faʻamoemoe e oʻo atu i le kuata lona fa, o le a lava le faʻagesegese o le tamaoaiga mo le Fed e faʻasalalau ai o le a taofi le siʻitia o tului, ona e vaʻaia ai lea o le amataga o le isi taamilosaga o cryptocurrencies, ona galulue faʻatasi ai lea o Bitcoin. ma O le maketi o oloa a Amerika o loʻo faʻaumatia, taʻitaʻia le maketi, ma o tului i le Iunaite Setete o le a oʻo atu i le 5%.Ou te faʻamoemoe o le a faʻamavae tupe crypto.

Pe a faʻatatau i le auala e mafai ai e kamupani e pei o Galaxy Digital ona ola i le isi maketi povi, fai mai Novogratz o le galuega muamua o le faʻatoʻilaloina o le manaʻo matapeʻapeʻa.Na ia faailoa mai o le aufaipisinisi na ulufale atu i le LUNA muamua e mafai ona faigofie ona manumalo i le 300 taimi o le toe foi mai, ae e le talafeagai lenei mea i le maketi, ma faamamafa atu "a oʻo ina faʻavavevave le atinaʻeina o meaola faanatura, o loʻo i ai se mafuaʻaga, e tatau ona e iloa mea o loʻo e teu faʻafaigaluega i totonu. , e le mafai ona e maua fua le 18% tupe mama”.

I le taimi muamua, na manatu le Novogratz e faapea ona o le faʻaletonu o loʻo i ai nei le maketi o le cryptocurrency, o le lua vaetolu o tupe puipui o loʻo teu faʻafaigaluega i cryptocurrencies o le a le manuia.Na ia taʻua e faapea "o le a faʻaitiitia le aofaʻi o fefaʻatauaiga ma o tupe puipui o le a faʻamalosia e toe faʻatulagaina., e tusa ma le 1,900 cryptocurrency hedge funds i le maketi, ma ou te masalo o le lua vaetolu o le a gau.”

O le tagata sili ona mauoa lona tolu o Mekisiko e manaʻomia se paʻu i le bitcoin

I le taimi lava e tasi, o Ricardo Salinas Pliego, o le lona tolu o tagata sili ona mauoa i Mekisiko na faatoa faia lona taotoga o lona isu, fai mai i le 14th ua oʻo i le taimi e faʻatau ai bitcoins.Na ia lafoina se ata o ia lava ina ua uma le taotoga i luga o le Twitter ma fai mai: Ou te le o mautinoa pe sili atu le tiga o le taotoga o isu po o se paʻu bitcoin, ae o le mea ou te iloa o ni nai aso o le a sili atu lou manava nai lo muamua, ma e tusa ai ma le tau o le bitcoin, ou te mautinoa i ni nai tausaga o le a tatou faanoanoa i le le mauaina o nisi bitcoins i lenei tau!

E tusa ai ma se lipoti talu ai a 120BTC.com, na faailoa mai e Prigo ina ua ia auai i le Miami Bitcoin 2022 konafesi ia Aperila i lenei tausaga e oo atu i le 60% o lona faʻasoa tupe o loʻo peti i luga o Bitcoin, ma o le 40% o loʻo totoe o loʻo teu faʻafaigaluega i totonu o faʻatauga malosi , e pei o le suauu, kesi ma le auro, ma e talitonu lava o ia o noataga o se tupe sili ona leaga o soo se aseta.

Prigo, 66, o loʻo faʻatautaia le TVAzteca, Mekisiko lona lua-tele tele faʻasalalau televise, ma le faʻatau oloa GrupoElektra, ei ai lona tau aoga e $ 12 piliona, e tusa ai ma Forbes.E 156 le tala Amerika i le lisi o tagata sili ona tamaoaiga i le lalolagi.

masini elitau o loʻo i ai foʻi i se taimi maualalo maualalo i le taimi nei, o se avanoa lelei faʻatau mo le au fai pisinisi umi.


Taimi meli: Iul-30-2022