Ole lisi ole miner Core Scientific e sili atu ile 7,000 bitcoins!Fa'asilasilaga e fa'atau atu nisi BTC

O le fa'atau atu na fa'atupuina ebitcoin minerso loʻo faʻaauau pea i le lotolotoi o le siʻitia o tau o le eletise ma le faʻavaivaia o maketi cryptocurrency.Core Scientific (CORZ), o le kamupani pito sili ona tele o lo'o lisiina i le lalolagi, na fa'asalalauina lana afa muamua o taunu'uga tau tupe.E taua le maitauina na faʻatau atu e le kamupani le 7,202 bitcoins i le tau averesi o le $ 23,000 ia Iuni, ma faʻatau atu le $ 167 miliona.

3

Core Scientific na umia 1,959 bitcoins ma le $ 132 miliona i tinoitupe i luga o lana paleni i le faaiuga o Iuni.O lona uiga na faʻatau atu e le kamupani le sili atu i le 78.6% o ana tupe faʻaagaga atoa i bitcoin.

Na faʻamatalaina e Core Scientific o tupe maua mai le faʻatau atu o le 7,000+ bitcoins na faʻaaogaina e totogi ai.ASIC miner servers, tupe fa'aalu mo fa'amaumauga fa'aopoopo, ma le toe totogiina o aitalafu.I le taimi lava e tasi, ua fuafua le kamupani e faʻapipiʻi le 70,000 ASIC mining servers i le faaiuga o le tausaga, faʻaopoopo i le 103,000 o loʻo i ai nei.

Na taʻua e le CEO Core Scientific Mike Levitt: "O loʻo matou galulue malosi e faʻamalosia a matou paleni ma faʻamalosia lo matou faʻamalieina e faʻafetaui ai le siʻosiʻomaga faigata ma faʻaauau pea ona talitonu e oʻo atu i le faaiuga o le 2022, o le a faʻaogaina a matou nofoaga autu i le 30EH i le sekone.

Na taʻua e Mike Levitt: “Matou te taulaʻi atu pea i le faatinoina o a matou fuafuaga a o faaaogā avanoa e ono tulaʻi mai e lē masani ai.

Na taʻua foi e Core Scientific o le a faʻaauau pea ona faʻatau atu le bitcoins na ia faʻatauina i le lumanaʻi e faʻaalu ai tau faʻagaioiga ma maua ai le tele o tupe.

Na faasilasila mai e Core Scientific o le mining na maua ai le 1,106 bitcoins ia Iuni, pe tusa ma le 36,9 bitcoins i le aso, e sili atu le maualuga nai lo Me.Fai mai le kamupani o le faateleina o le gaosiga o le bitcoin na fesoasoani e ala i le faʻapipiʻiina o masini eli fou ia Iuni, ma aʻo faʻaleagaina galuega faʻapitoa i le malosi o le sapalai o le eletise, o le Core Scientific i aso taʻitasi na siitia e tusa ma le 14 pasene ia Iuni.

Core Scientific, o se miner lisi faʻatau atu bitcoin, o le a le uiga o le maketi crypto?I le ogatotonu o Iuni, Will Clemente, suʻesuʻega sili i Blockware Solutions, na valoia saʻo o le a faʻatau atu e le au miners cryptocurrencies.O le kalafi o loʻo faʻaalia manino mai ai le itiiti ifo o masini eli o loʻo faʻaogaina, lea e faʻamaonia e le faʻateleina o le faʻatau atu o bitcoins e tagata eli.

Faatasi ai ma le maualuga o tau o le malosi ma le pa'ū o tau o le cryptocurrency, o loʻo tauivi tagata eli bitcoin e tumau le manuia, ma o le tele o kamupani maina o loʻo lafoai bitcoin.

I le aso 21 o Iuni, Bitfarms, o le kamupani la'u tupe sili ona tele i Amerika i Matu e ala i le malosi faakomepiuta, fai mai na ia faatauina atu le 3,000 bitcoins i aso e fitu talu ai, ma matauina o le a le toe teuina e le kamupani uma bitcoins na te gaosia i aso uma, ae na filifili e. galue.Fa'aleleia le fa'atupe, tu'u atu ina ia fa'amalieina le paleni a le kamupani.

O le isi kamupani, RiotBlockchain, faʻatau atu 250 bitcoins mo le $ 7,5 miliona, aʻo fai mai Marathon Digital e ono mafaufau e faʻatau atu nisi bitcoins.

I lea tulaga, na taʻua ai e Sami Kassab, o se tagata suʻesuʻe i le kamupani suʻesuʻe Messari Crypto, afai e faʻaauau pea le faʻaitiitia o tupe maua mai le maina, o nisi o nei tagata maina o loʻo nono mai ni tului maualuga e ono feagai ma le lamatiaga o le faamaapeina ma e oʻo lava ina gau, ae o se taʻiala i le JPMorgan Chase & Co. Fai mai le 'au e mafai ona faʻaauau pea le faʻatau atu o galu o miners bitcoin i le kuata lona tolu o lenei tausaga.

Ae mo tagata maina ma le soifua maloloina o tupe maua, o le toe faʻaleleia o pisinisi o se avanoa sili lea mo le atinaʻe atili.


Taimi meli: Aukuso-31-2022