Ua toe faʻamaonia e Jack Dorsey Ethereum: e tele mea e tasi o le toilalo, e le fiafia i poloketi ETH

O le kamupani eletise eletise a le US Tesla CEO Elon Musk na pa'u i le aso 14 ina ia maua atoa le tele o ala o faasalalauga lautele Twitter mo le $ 43 piliona, sosoo ai ma le Ethereum co-founder Buterin (Vitalik Buterin tweeted ona manatu patino i le mauaina e Musk o Twitter.

Fai mai Buterin na te le tetee ia Musk o loʻo faʻagaioia Twitter, ae na te le ioe i tagata mauoa e loloto a latou taga poʻo le faʻatulagaina o le faʻaleagaina o kamupani faʻasalalau faʻasalalau aua e faigofie ona faia ni mea sese tele, e pei o le vaʻaia o se atunuu i fafo e le lelei le amio. e fai e le malo lenei mea.

I le tali atu, na toe foʻi mai ia te aʻu le Twitter o Jack Dorsey i le aso 19, ma faaopoopo mai: Ou te le talitonu o soʻo se tagata poʻo se faʻalapotopotoga e tatau ona umia faʻasalalauga lautele, poʻo kamupani faʻasalalau lautele, e tatau ona avea ma Tatala, faʻamaonia faʻamaonia, mea uma e tatau ona i ai. se laa i lena itu.

Ina ua uma le saunoaga a Dorsey, DeSo, le decentralized social network, na tuʻu atu ia Dorsey matou te malilie faatasi ma oe ma i ai se vaaiga talitutusa mo le lumanaʻi o ala o fesoʻotaʻiga lautele, ua matou galulue i le DeSo protocol mo le tele o tausaga, ma ua tuuto atu e foia. o faʻafitauli faʻasalalau faʻasalalau ma faʻamaumauga faʻapitoa o loʻo tatou vaʻaia nei.

Ae na tali atu Dorsey: Afai o loʻo e fausiaina i luga o Ethereum, o loʻo ia te oe a itiiti ifo ma le tasi (pe a le tele) se mea e tasi o le toilalo, o lea ou te le fiafia ai.

Ina ua uma le uiga le fiafia o Dorsey, na vave ona tali atu DeSo: Matou te leʻi fausia i luga o Ethereum aua na matou malilie o le a le mafai ona faia, DeSo o se Layer 1 protocol fou, fausia mai le eleele e faʻatatau i le faʻavasegaina o talosaga faʻasalalau lautele, ma afai e te fia iloa atili, faʻamolemole asiasi i le upega tafaʻilagi aloaia.

Na vave foi ona fai mai le na faavaeina o DeSo Nader Al-Naji: Hey Dorsey, o aʻu o le na faia DeSo.O matou o le Layer1 ua mamanuina mo faamoemoega faʻale-agafesootai, ma 1.5 miliona tala!O la matou sini o le fausia lea o ni talanoaga i luga ole laiga ma e fiafia e fa'afeso'ota'i ma oe.PS: Ina ua e asiasi i Princeton i ni nai tausaga talu ai, sa matou 'aiga i le afiafi ma sa ou faigaluega puupuu foi i Block.

felafolafoaiga a nuu

O Dorsey na sasa i le vaaiga a ethereum, ma faʻaalia ai le tele o tali.O nisi na ioe, ma faailoa mai o ala o faasalalauga faaleagafesootai e tatau ona 1) e faavae i luga o Uila Network / Bitcoin sidechains 2) tatala punaoa 3) totogi / spam tetee a le atunuu, ae o isi e le ioe, slamming e tatau lava ona e nofo mamao ese mai i na Laser mata valea, Jack. , e matua maasiasi lea.

Jeff Booth, tusitala o le tusi tau tupe “The Price of Tomorrow: Why Anti-Growth is the Key to a Prosperous Future?”e ioe i le finauga a Dorsey, fai mai i nai tausaga o lumanai, o le a sili atu le aufaipisinisi o le a tauivi.O le malamalama i le faʻafitauli, fausia i luga o le oneone, o se fuafuaga le lelei mo se taimi umi.

Ae e le ioeina e le tagata faʻapipiʻi polokalama ma le pule muamua o le Slock.it Christoph Jentzsch i le finauga a Dorsey: Afai o loʻo e fausiaina i luga o le Ethereum protocol, leai (faʻatasi ai ma se mea e tasi o le toilalo), pe a fai o lau poloketi e fausia atoa i luga o Infura, MetaMask, ma isi meafaigaluega. , ona i ai lea o se mea e tasi o le toilalo, ma o le a faapena foi Bitcoin.

Le tele o osofaʻiga ile Ethereum

O le mea moni, o Dorsey, o le na faʻasalalau muamua o ia lava o se Bitcoin maximalist, ua le faʻasaoina se taumafaiga e osofaʻia Ethereum.E pei ona lipotia muamua, Dorsey tweeted ia Tesema e faapea ou te le tetee i Ethereum, ou te tetee i le nofoaga tutotonu, VC e umia, tulaga tasi o le toilalo, pepelo pulea kamupani.

Ina ua tweet e se tasi ia Iulai talu ai e na o sina taimi ao le i teu tupe a Dorsey i le ethereum, na tali puʻupuʻu foi Dorsey na te le faia.O le mea moni, ina ua faʻatau atu e Dorsey le tweet muamua a le lalolagi mo le $ 2.9 miliona ia Mati talu ai, na ia mauaina le 1,630 ether.


Taimi meli: Apr-30-2022