E lagolagoina e Intel chips Argo e faʻateleina le mana faʻaogaina!Ua fa'atupula'ia le faigata o le la'uina o Bitcoin ile 5%

Na taʻua e le UK-based bitcoin miner Argo Blockchain i se faila a le SEC i lenei masina ua siitia ai lona mana eliina i lenei tausaga, faafetai i le vaetamaina o Intel mining chips.Toeititi lava 50%, fa'atupulaia mai le 3.7EH/s talu ai i le 5.5EH/s o lo'o iai nei.

xdf (9)

Argo Blockchain o loʻo taʻua i le 2022 vaaiga i totonu o le pepa: E faʻatatau e oʻo atu i le faaiuga o le 2022, o le a oʻo atu le malosi o le kamupani i le 5.5EH / s.O lenei tuputupu aʻe e mafua ona o le faʻapipiʻiina o le Bitmain S19J Pro mining machine, faʻapipiʻiina o le Intel's next-generation ASIC Blockscale chip faʻataʻitaʻiina e masini eli faʻapitoa.

xdf (7)

I le ogatotonu o Fepuari i lenei tausaga, na faʻasalalau aloaia ai e Intel le faʻalauiloaina o se vaʻa tuʻufaʻatasia mo le mining bitcoin, ma faʻaalia le vaega muamua o tagata faʻatau, e aofia ai le tuʻuina atu o auaunaga Block, faʻapea foʻi ma miners Argo Blockchain ma Griid Infrastructure.I le aso 4 o Aperila, na faʻalauiloa ai e Intel lona lua-tupulaga bitcoin mining chip, le Intel Blockscale ASIC.

E ese mai, na matauina e Argo Blockchain i lana vaaiga i le 2022 e faapea o le galuega a le kamupani o le Helios mining facility project i Dickens County, Texas, o le a maua ai le 800 megawatts, e sili atu le maualuga nai lo le 200 megawatts na fuafuaina muamua, ma ua faamoemoe e amata le gaosiga ia Me, Tupe faʻaalu faaopoopo. e faʻamaeʻaina le fausiaina o le vaega muamua o le poloketi o loʻo faʻamoemoeina i le va o le $ 125 miliona ma le $ 135 miliona, faʻatupeina muamua e ala i noataga ma le faʻatau atu i masina taʻitasi o se vaega o tupe maua mai le bitcoin.

Na taʻua e Argo Blockchain e faapea, ina ua maeʻa le 2022, faʻatasi ai ma le faʻaopoopoga o le 600 megawatts o le gaosiga o le eletise i le Helios mining facility, o loʻo faʻamoemoe le kamupani e faʻateleina le faʻaogaina o le eletise e sili atu i le 20EH / s i nai tausaga o lumanaʻi.

Peter Wall, Ofisa Sili o Pulega o Argo Blockchain, fai mai: "Faatasi ai ma a matou galuega eli i Helios e faamoemoe e amata ia Me, ma faʻatauga faʻapitoa e faʻamalosia e le Intel's next-generation Blockscale ASIC chips, Argo o loʻo tulaga lelei e faʻaauau pea le tuputupu ae ma taulaʻi i le tuʻuina atu o tatou tagata e umia sea. tuuina atu auaunaga.

E tusa ai ma taunuʻuga o le tausaga faʻaletupe 2021 na tuʻuina mai e Argo Blockchain, o tupe maua a le kamupani i le tausaga faʻaletupe 2021 na faʻateleina i le 291% i le $ 100.1 miliona, ona o le faʻatupulaia o le malosi o le komipiuta a le kamupani, o le faʻaitiitia o le faigata o le mining Bitcoin, ma le faʻatupulaia o tau o tupe mulimuli. tausaga;Ae mo le tupe faasili o le maina, ua oo i le 84%, o se siitaga tele mai le 41% i le 2020.

E ui lava e leʻi faʻaleleia atili le tau o Bitcoin talu ai nei, e tusa ai ma faʻamaumauga a le YCharts, o le malosi faʻakomepiuta o le fesoʻotaʻiga Bitcoin atoa na oʻo atu i le 243.13MTH / s i le 27th, o se faʻaopoopoga o le 23.77% mai le 196.44MTH / s i le aso talu ai ma e latalata. i le 2nd o lenei tausaga.O le maualuga o taimi uma o le 248.11MTH/s seti ia Ianuari 12.

xdf (8)

E tusa ai ma faʻamatalaga BTC.com, o le faigata o le mining Bitcoin toe faʻateleina i le maualuga o le poloka 733,824 i le 23:20:35 (UTC + 8) i le po anapo, tulaʻi mai le 28.23T i le 29.79T, o le aso e tasi le faʻaopoopoga o le 5.56%.Na ausia se faʻamaumauga maualuga ma o le siʻitia sili ona tele talu mai le aso e tasi o faʻafitauli eli na siʻitia 9.32% i Ianuari 21 i lenei tausaga.


Taimi meli: Me-15-2022