Auro auro: Bitcoin o le a faʻamalosia e faʻatau atu!Faʻavae o Tianqiao: E tele BTC ma ETH ua faʻatau

O le faaiuga o le vaiaso talu ai (12), e faasaga i le tulaga le lelei o le US consumer price index (CPI) faafuaseʻi aʻe i se 40-tausaga maualuga ia Me, o le maketi faamoemoe o le a faateleina le Fed le avanoa o le siitia maualuga fua faatatau tului, ma pa'ū Bitcoin tasi. i lenei taeao.O le talepeina o le $21,000, na toe maua i le $21,388 i le taimi o le nusipepa;o le ether (ETH) na muamua pa'u i le $1,102, toe foi i tulaga na vaaia i le amataga o le 2021.

sefulu tausaga9

E taua le matauina e faapea a o lei tatalaina le faamatalaga o le tau o Me i le Iunaite Setete, povi auro Peter Schiff, o le na faitioina faalauaitele Bitcoin i le tele o taimi, valoia i le 11 o le a faaauau pea ona pa'ū tupe tetele e lua, ma valaau atu i tagata teu tupe i Don. 'aua le fa'atau i luga ole taimi nei, a leai o le a sili atu lou leiloa.

“E foliga mai ua sauni le Bitcoin e paʻu i le $20,000 ma le Ethereum i le $1,000.Afai o lea, o le aofaʻiga o faʻaputuga maketi o le maketi cryptocurrency atoa o le a pa'ū mai le lata i le $3 trillion i lona tumutumu i lalo ole $800 piliona.

Peter Schiff: O loʻo faʻatau atu e le au Bitcoin e totogi le ola

Na agai atu Schiff i se laasaga e latalata atu i le lapataiga i le Aso Sa, ma valoia le tele o le faatauina atu e tagata umi bitcoin umia i vaiaso a sau aʻo faʻaauau pea ona siitia le tau.

“Faatasi ai ma le siisii ​​o tau o taumafa ma le malosi, o le a faamalosia le tele o tagata e umia bitcoin e faatau atu e totogi ai le tau o le soifuaga, pe a uma ona le taliaina e faleoloa uma ma fale kesi le bitcoin.Ina ua paʻu bitcoin i le taimi o Covid, e leai se tasi e manaʻomia ona faʻatau.O tau o tagata faʻatau na sili atu ona maualalo i lena taimi, ma e mafai e i latou o loʻo umia taimi umi ona maua ni siaki faʻamalosi."

E le gata i lea, e talitonu foi Schiff o nisi o kamupani poloka poloka o le a feagai ma le gaumativa, o se tasi lea o mafuaʻaga e tatau ai ona faʻatau atu e le au umia umi le bitcoin.

"A o faʻalolotoina le paʻu o le tamaoaiga ma le tele o i latou ua leva ona umia a latou galuega, aemaise lava i latou o loʻo faigaluega mo kamupani poloka poloka o loʻo toeitiiti faʻaumatia, o le manaʻoga e faʻatau atu bitcoin e totogi ai a latou pili o le a faʻateleina.Afai e suia mea, o tagata faatau umi e aunoa ma ni siaki totogi o le a faamalosia e faʻatau atu."

Na ia tulitatao i se lapataiga ananafi (13), "A o pa'ū Bitcoin i lalo ole $25,000 ma Eteru na pa'ū i lalo ole tulaga lagolago autu o le $1,300, o le aofaʻiga o tau maketi o cryptocurrencies ua pa'ū mai le $3 trillion i lalo ole $1 trillion, ma le vaega totoe O le $1 trillion. o le a sili ona tiga le faagasologa.”

Faʻavae o Runway Capital: Ua faʻatau e le kamupani le tele o BTC ma ETH

Sky Bridge na faavaeina Anthony Scaramucci, o le e le ioe ia Schiff, na ia faailoa mai le mafuaaga na ia tumau ai pea i luga o Bitcoin ma ETH i se faatalanoaga ma le CNBC's SquawkBox i le 13th.

E tusa ai ma le Utoday, na fai mai Scaramucci o loʻo faʻamalosia o ia i le mea moni o Bitcoin e sili atu i le 50% o le aofaʻi o mataitusi tetele o maketi e ui lava i le pule a Bitcoin i le aofaʻi o fasiga i le maketi crypto.Na ia vaʻai i lenei mea o se faʻailoga o loʻo sailia le tulaga lelei iina, ma e talitonu o le a toe faʻaleleia le maketi crypto pe afai e tumau pea le amio pulea.

Na ia faamamafaina o le tulaga Celsius o loʻo mamafa i luga o le maketi, e pei lava ona faia e Terra (LUNA) i luga o le maketi crypto e tusa ma le ono vaiaso talu ai, fautuaina tagata e tumau le amio pulea.

"Na matou faʻatau atili Bitcoin ma Ethereum, sa i ai a matou sea tumaoti o le FTX, ma o loʻo manuia tele le FTX ... Ioe, o le a toe tepa i tua tagata i lenei faʻalavelave ma fai mai maimau pe ana i ai saʻu tinoitupe fou e faʻatau i totonu."

I le tali atu i lenei faʻamatalaga, na fai mai ai Schiff i luga o le Twitter na faʻaalia Scaramucci i le CNBC e toso Bitcoin.Ua toe faʻalauiloa e le CNBC lana pamu Bitcoin masani e taofia ai le aufaipisinisi mai le osooso i le vaʻa e fai le mea saʻo.

Afai e te lagona o le teu faʻafaigaluega saʻo i le BTC ma le ETH e sili atu le faʻamalosi, teu faʻafaigaluega imasini elio se filifiliga sili atu foi.O masini eli e mafai ona faʻaauau pea ona gaosia le BTC ma le ETH, ma a maeʻa ona toe faʻaleleia le maketi, o le masini lava ia o le a faʻatupuina foi se faʻaopoopoga faʻapitoa.


Taimi meli: Iul-28-2022