Faʻavaeina o le Vaʻaiga Moni: Bitcoin o le a maualalo i le 5 vaiaso, o le tulimanu pito i lalo o le a amata i le vaiaso a sau

Raoul Pal, Ofisa Sili o Pulega ma le faavaeina o ala o faasalalauga tau tupe Real Vision, valoia o le a lalo Bitcoin i le isi lima vaiaso, ma e oo lava faamatau o le a ia amata i lalo- tulimanu i le vaiaso a sau ma faatau cryptocurrencies.E le gata i lea, na ia faʻatusatusaina le maketi urosa o loʻo i ai nei i le taumalulu crypto o le 2014, aʻo fautua mai o le fasiotiga maketi lata mai e mafai ona avea ma se avanoa lelei mo le au teu tupe e maua ai tupe 10 taimi i le lumanaʻi pe a saʻo le taimi.

pito i lalo3

O Raoul Pal o se pule o le pa puipui i Goldman Sachs i le taimi ua tuanaʻi, na lava tupe maua e litaea ai i le 36. I tausaga talu ai nei, na ia faʻasalalau pea lava pea faʻalavelave faʻalavelave tau tupe, lea na faʻataunuʻuina i le tele o taimi.I totonu oi latou, o le mea sili ona lauiloa o lona valoia saʻo o le faʻalavelave tau tupe 2008, o lea na taʻua ai o ia o Mr. Disaster e le aufaasālalau mai fafo.

A o faasolo ina sili atu le ogaoga o le tulaga o le tau o le tamaoaiga ma ua faasolosolo malie lava ona oo mai le tamaoaiga, Raoul Pal tweeted i ni nai aso talu ai e faapea, i le avea ai o se macro investor, ua ia faamoemoe o le tali atu i le siitia o le tau ma le siitia o tau, o le Federal Reserve (Fed) ) o le a tipiina. toe tului i le tausaga a sau ma le tausaga a sau, lea e faamoemoe e toe maua mai ai aseta o le lalolagi i totonu ole 12 i le 18 masina.

E tusa ai ma se au'ili'iliga a Bitcoin i vaiaso ta'itasi Relative Strength Index (RSI) e Raoul Pal, lea o lo'o i le taimi nei i le 31 ma le tulaga pito i lalo i le 28, na te fa'amoemoe i lalo ifo o Bitcoin i le isi lima vaiaso.

O le RSI o se faʻailoga malosi e iloilo ai pe faʻafefea ona faʻatau pe faʻatauvaʻa se aseta i luga o le tele o suiga o tau talu ai nei.

Na taʻua foi e Raoul Pal e ono amata ona ia faʻatau cryptocurrencies i le vaiaso a sau ma ioe e toetoe lava a le mafai ona iloa tonu le taimi e paʻu ai le maketi.

Na faaauau pea e Raoul Pal o le tulaga o maketi i le taimi nei na faamanatu atu ai ia te ia le 82% o le paʻu o Bitcoin i le 2014 ona sosoo ai lea ma le faateleina o le 10, lea na atili ai ona talitonuina o cryptocurrencies o se tupe faʻaalu umi ma e le talafeagai mo le faʻaoga Sau i se taimi pupuu. fa'atau ma fa'atau atu soo.

E mautinoa lava o leASIC mining masinialamanuia o le a faʻafeiloaʻi foi se suiga, ma o le a tulaʻi mai ni tagata tetele pisinisi fou i lenei galu.


Taimi meli: Au-02-2022