ETC mining computing power na si'itia i le 60% i le masina e tasi, ma maua ai se faamaumauga fou maualuga!Miners o loʻo sailia se isi mea i Ethereum

O le vaega muamua o le tuʻufaʻatasiga a Ethereum (The Merge) "Bellatrix Upgrade" ua faʻalauiloaina i le aso 6, ma o le faʻatasiga aloaia o Ethereum e faʻamoemoe e faia i le aso 15 o Setema.A'o lata ina ulufale le masini Ethereum PoW i le tulaga mulimuli,tagata mainafa'atasi ai ma lenei fa'aliliuga tele, Ethereum Classic (ETC) na avea ma se tasi o fa'amanuiaga sili.

1

E tusa ai ma faʻamaumauga a le 2miners, o le malosi faʻakomepiuta o le fesoʻotaʻiga atoa o le ETC na oʻo atu i le 52.00TH / s i le 3:50 pm i le aso nei, toe faʻatulagaina se faʻamaumauga maualuga, ma pa'ū laʻititi i le 51.25TH / s aʻo leʻi oʻo i le aso e gata ai.I le masina ua tuanaʻi, ua oʻo i le 52.00TH / s le malosi faʻakomepiuta a le ETC atoa.tuputupu aʻe e sili atu i le 65%.

Ina ua uma ona sui Ethereum i le masini PoS, o poloketi o loʻo faʻaaogaina pea le masini PoW na faʻavasegaina i le tau o maketi, ma o loʻo i ai pea le ETC, LTC, BCH, BSV, DASH, BTG, RVN, ma isi. Ina ua maeʻa le masini ETHPoW, e leai se le aogamasini elima masini komepiuta.E noatia e suʻe se sini fou, ma ETC, o loʻo i ai le talafaasolopito sili ona loloto ma le ETH ma e ogatasi ma le algorithm, e le masalomia o se tasi o filifiliga sili.

Ae ui i lea, o le mea moni, o le tupe maua mai le ETC e laʻititi laʻititi nai lo le ETH.E tusa ai ma faʻamatalaga whattomine, o le faʻaaogaina o le NVIDIA RTX3070 graphics card o se faʻataʻitaʻiga, o le averesi o loʻo i ai nei i aso taʻitasi ETH mining tupe mama e $0.99, ae a faʻatusatusa, ETC mining le tupe mama e na o le $ 0.33, lea e na o le 1/3 o le averesi o tupe maua maina i aso taitasi. o le ETH.

3070 pepa ataeliina ETH, ETC averesi tupe maua i aso taitasi ma faʻatusatusaga tupe mama

2

E le gata i lea, o le averesi o tupe mama i aso taitasi o isi tupe e maualuga atu nai lo le ETC.O le averesi o tupe faasili i aso taitasi o Flux e $0.62, BTG e $0.54, CFX e $0.53, AE e $0.52, BTCZ e $0.52, ma SERO e $0.51, ERG e $0.58, AION e $0.41, ma RVN e $0.4.

Fa'atusatusaga o tupe fa'asili i aso ta'itasi o tupe eseese

3

O le mining KOL "RedPandaMining" faʻatasi ma le 225,000 mulimuli na faʻaalia i luga o le Youtube o le tau o loʻo i ai nei i aso taʻitasi mo le ETH e 24 miliona tala Amerika, ma o le maualuga maualuga o le mining i aso taʻitasi taui mo isi tupe o le NEOX's 1.12 miliona tala Amerika, ae o le ETC e naʻo le $ 660,000. , $147,000 mo ERGO, $140,000 mo le RVN, ma o loʻo vaʻaia pea po o le a le tupe siliva o le a sili ona manumalo i le toe faʻaleleia oEthereum minersi le lumana'i.


Taimi meli: Sep-15-2022