Talanoaga ma le na faavaeina le SAI: na taunuu manuia i luga o Nasdaq e avea ma Tesla i le fanua o le eletise mama ma faʻaitiitia le faʻaaogaina o le carbon.

Ua lipotia mai o le SAITECH Limited, o se kamupani faakomepiuta o loʻo faʻauluulu i Sigapoa ma tuʻuina atu le eletise mama, faʻamaeʻaina le tuʻufaʻatasia ma le SPAC (Special Purpose Acquisition Company) "TradeUP Global Corporation (TUGCU)" ia Aperila 29, 2022, ma o le a amata ia Me 2. fefaataua'iga.

xdf (12)

O le kamupani tu'ufa'atasi o lo'o lisiina i luga o le Nasdaq i lalo o le fa'ailoga fa'ailoga "SAI," ma o le tau aofa'i o le kamupani tu'ufa'atasi e $188 miliona.

Arthur Lee, faʻavae, ma le Pule Sili o le SAI, fai mai i se faʻatalanoaga faapitoa ma Leidi.com e taumafai le SAI e avea ma "Tesla" i le tulaga o le eletise mama ma fesoasoani e faʻaitiitia le faʻaaogaina o carbon i totonu o le sosaiete atoa.

Na faʻaalia e Arthur Lee lona faʻamoemoe e mafai e le SAI ona aumaia suiga faʻalavelave i le alamanuia i le lumanaʻi i le tulaga o le eletise mama e pei ona faia e Tesla i le matata o taavale ma mafai ai ona atinaʻe atinaʻe autu o le alamanuia i se tulaga mama ma sili atu ona lelei.

Faʻaitiitia le tau o le eletise ma tuʻuina atu auaunaga atoatoa o le eletise, eletise, ma le vevela mo nofoaga tutoatasi

Mo le cryptocurrency mining industry, o le popole malosi e le mafai ona sola ese mai le autu.O le mining Bitcoin e faʻaaogaina ai le tele o le malosi e sili atu nai lo le faʻaaogaina o le eletise a nisi o atunuu, ma e toʻatele e vaʻai i lenei auala e faʻaogaina ai le carbon-intensive e faʻafefe ai le siosiomaga.

xdf (13)

O le faʻafouina o le SAI o loʻo taoto i le faʻaogaina o le gaosiga, lea e tuʻufaʻatasia faʻatasi ai le tolu alamanuia o le eletise, vevela ma le eletise, lea e mafai ona faʻaitiitia ai le tau o le malosi ma faʻaleleia le malosi.I le prospectus, SAI.TECH faailoa mai o le faamafanafanaga lelei o lona fofo e maualuga e pei o le 90%, ma ua manuia le faagaoioia o se pailate vevela tele, lea e mafai ona maua ai le mafanafana mautu mo galuega faatino faamafanafana tetele e pei o greenhouses faatoaga, fa'ato'aga fale'ele'ele, ma mea e nonofo ai.

E ala i le fa'amalieina o le suavai ma le fa'agata fa'atekonolosi toe fa'aleleia o le vevela, toe fa'aaogaina e le SAI le vevela otaota o tupe meataalo, fa'aitiitia le tau fa'aogaina o le mana fa'akomepiuta o komipiuta maualuga, ma tu'uina atu auaunaga fa'amama mama mo tagata fa'atau, fesoasoani i le alamanuia o le eletise e suia i le malosi mama.

xdf (14)

O le atinaʻeina o le SAI i totonu o le faʻaogaina o le eletise mama e vaevaeina i ni vaega se tolu.I le tulaga 1.0 i le 2019, na faʻalauiloaina ai e le SAI le faʻaogaina o tekonolosi - SAIHUB, lea na faʻamaonia ai le faʻaogaina o le fofo faʻapitoa e ala i le tuʻuina atu o le eletise ma le faʻamafanafanaina i aiga nofofua;i le 2.0 tulaga i le 2021, SAIHUB manuia iloa le fua o le alalafaga atoa po o le tele o le vevela atoa o le greenhouse, o faʻataʻitaʻiga o faʻataʻitaʻiga e faʻalauteleina mai le nofoia i nofoaga sili atu ona faigata e pei o pisinisi ma faʻatoaga;

Mai le 2022, SAIHUB o le a ulufale aloaia ile 3.0 stage.E ala i le tuʻufaʻatasia o fesoʻotaʻiga e fa o le vevela, eletise, algorithms ma tupe meataalo, o le a faʻaitiitia ai le tau o le mana faʻapipiʻi e oʻo atu i se tuʻufaʻatasiga, tuʻuina atu auaunaga faʻapitoa o le eletise, eletise ma le vevela mo nofoaga tutoʻatasi, ma faʻalauiloaina le alamanuia eletise. .Mama ma gafataulimaina.

Ioe, pe a faʻatusatusa i Tesla, SAI e laʻititi i le taimi nei, ma o loʻo i ai pea se auala umi e alu ai e ausia moni lenei sini.

Su'e i le nofoaafi mulimuli a'o le'i va'ai le fa'amalama o le lisi o le lisi o SPAC

Mai le 2021, o kamupani cryptocurrency o loʻo faʻasalalau faʻalauaʻitele e ala i tuʻufaʻatasiga a le SPAC ua avea ma faʻalavelave.I le tausaga ua tuanaʻi pe sili atu, toeitiiti atoa le 10 kamupani cryptocurrency ua faʻasalalau faʻalauaʻitele e ala i SPACs, e pei o: Core Scientific, Cipher Mining, Bakkt Holdings, ma isi. O isi kamupani maina e pei o BitFuFu ma Bitdeer ua fuafua foi e lisi US stocks e ala i SPACs i le 2022.

xdf (15)

Ina ua maeʻa le aso maualuga o le 2019 ma le 2020, ua faʻafilemu le maketi a le SPAC.O le taimi na fa'amalosia ai e le SAI le maketi fa'atauga a Amerika sa fetaui lelei mo le nofoaafi mulimuli a'o le'i fa'amaiti le fa'amalama o le lisi o fa'asoa a le SPAC.

Fai mai Arthur Lee, o le tuufaatasiga atoa ma le lisi o faagasologa ua oo i le tele o mimilo ma suiga.O le 'au atoa e foliga mai na auai i se faasologa o luitau faatasi, ma o le onosaʻi o le mafaufau o tagata uma ma isi vaega o loʻo i luga o le faʻalavelave matuia.O le mea e lelei ai, na maua aloa'ia e le SAI le fa'atagaga a'o le'i tu'uina atu tulafono fou a le SPAC, ma ua fa'amautu e lisi ia Me 2, 2022 (Taimi i Sasa'e).

O lo'o taua i lalo le fa'amatalaga o le talanoaga:

Fesili: Mai le 2020 i le 2021, e tele kamupani o loʻo faʻasalalau lautele i le SPAC faʻataʻitaʻiga.Na fa'apefea ona e filifilia TradeUP?

Arthur Lee: O le tele o tagata atonu e manatu o SPAC e sili atu ona faigofie nai lo IPO masani, ae na matou feagai ma le tele o luitau i le faagasologa atoa ona o le aafiaga o le tele o siosiomaga i fafo.

O le SPAC boom i le US stock market na amata mai i le 2019 i le 2020 ma ausia lona maualuga ia Ianuari-Fepuari 2021. Mo le tele o masina sosoo, o le aofaʻi o tupe na maua e SPAC ua sili atu nai lo le IPO i le maketi, ma le tele o kamupani ua pasia foi. O loʻo lisiina le faʻataʻitaʻiga SPAC.

Mo le alamanuia o loʻo faʻaogaina ai le SAI.TECH, o le faʻavaomalo o le masani masani.I lenei tulaga, na matou vaʻaia ai le lauiloa o le maketi ma faʻamasinoina ua matua le taimi mo le lisi, o lea na amata ai ona matou vaʻavaʻai ma le malosi mo paaga ma saili avanoa mo lisi e ala i SPACs.O le TradeUP o le paaga sili ona lauiloa a le SPAC i le cryptocurrency, pisinisi eletise komepiuta, ma kamupani SAI ma 'au i lena taimi.O le mamana o le faiga o maliega na mafai ai ona matou soofaatasi vave.

Su'e i le nofoaafi mulimuli a'o le'i va'ai le fa'amalama o le lisi o le lisi o SPAC

Fesili: Ua e sao i le taimi mo le nofoaafi mulimuli aʻo leʻi faʻatinoina tulafono fou a le SPAC.E mafai ona e talanoa e uiga i nisi o tala i tua o lau lisi?

Arthur Lee: Mai ia Mati ia Aperila 2021, na tuʻuina atu e le Iunaite Setete tulafono fou a le SPAC, ma o le TradeUP o le SPAC muamua lea na pasia se IPO pe a maeʻa tulafono fou.

O le tuʻufaʻatasia o SAI.TECH ma TradeUP ua oʻo i le tele o faʻalavelave i le ogatotonu, e aofia ai le lisi o Didi, le taofia o le lisiina o oloa Saina i le Iunaite Setete, ma isi;o le faiga faʻavae o le faʻauʻuina o le mana faʻaogaina o Bitcoin na faʻalauiloaina ia Me 2021 e iai foʻi se aafiaga tele i le alamanuia.aafiaga tele.

O le mea e lelei ai, ua faia e le SAI.TECH se faasologa o fetuunaiga i se taimi talafeagai, e aofia ai le faʻagaioia i fafo, taulaʻi i le R & D ma le sapalai o fesoʻotaʻiga lagolago i Saina, ma siitia le laumua i Sigapoa.E le gata i lea, na matou tuʻuina atu foʻi le fausaga o le VIE i le taimi, ma fuafua muamua mo suʻega a le PCAOB ma isi vaega e faʻamautinoa ai na tuʻuina atu le suʻega suʻega, lea na faʻasaoina ai le tele o taimi mo le tuʻuina atu o mea lisi mulimuli ane.

I le tuai o le taimi o sauniuniga mo le lisi, o le siosiomaga i fafo na faʻaauau pea ona feagai ma suiga tetele, e aofia ai le siʻitia o tau o le malosi o le lalolagi, faʻateleina o le faʻamaʻi, siʻitaga tului a le Federal Reserve, ma e oʻo lava i suiga faʻa-geopolitical e pei o taua.O le mea e lelei ai, ua tatou manumalo i luitau eseese i lea taimi ma lea taimi.

I le taimi nei ina ua matou faʻatatauina o le a matou mauaina le SEC lisi faʻaaliga aoga, na matou aʻoaʻoina e ala i le Tiger International o Mati 30th e mafai e le SEC ona tuʻuina atu se ata fou mo le talanoaina o tulafono fou a le SPAC.O lenei mea na mafua ai ona matou popole tele i lena taimi.Afai e le mafai e le fefaʻatauaʻiga tuʻufaʻatasia i le va o SAI.TECH ma TradeUP ona faʻamalosia aʻo leʻi oʻo i le tulafono fou a le SPAC, o lona uiga o le a faʻaalu e itu e lua le tele o taimi i le faagasologa o le lisi i le lumanaʻi, ma e le o mautinoa le taimi.O le a avea ma luitau i le kamupani ma aafia ai le pisinisi, ona o le atinae masani o pisinisi a le SAI.TECH e manaomia ona lagolagoina e le mautu o tupe maua.O le taimi lava e le mafai ai ona lisiina e pei ona faʻatulagaina, e tele fuafuaga o le a faʻalavelaveina.

O le mea lea, i le vaiaso o Mati 30, o le matou 'au atoa na ala i le tuai mo le 7 po o le 8 aso sosoo, faigaluega 24 itula i le aso e sauni e suʻe se auala e tuʻuina atu ai mea pe tali atu i le tali a le SEC.I le na'o le luasefulu aso, na matou ausia ai se fa'atinoga lelei e tutusa ma ta'amilosaga se lua o tali SEC.Mulimuli ane, a'o le'i faia tulafono fou a le SPAC, na matou maua le fa'atagaga mo le tu'ufa'atasiga e fa'amanaia.A o lei faia lena mea, sa manatu uma loia ma tagata uma sa aafia ai o se galuega faigata.

Ae ui i lea, talu ai o le matou 'au atoa, loia i itu uma e lua, ma tagata auai mai ituaiga uma o le olaga ua latou faʻaaogaina lo latou gafatia maualuga, toetoe lava o faʻafitauli uma e feagai e mafai ona foia i totonu o le 24 itula e ui lava i le eseesega o le taimi, ma naʻo faavavega na maua le faʻamaoniga lelei, Le fa'ai'uga tu'uina atu e fa'atulaga mo Aperila 29, ma o le a suia aloa'ia le fa'ailoga i le "SAI" ia Me 2.

O le mea lea, o le faagasologa atoa e pei o se faasologa o faʻalavelave, ma o le mafaufau o tagata uma ma le malosi e maualuga tele i itu uma.

Faafetai i Tiger International ma Zhencheng Investment mo la latou fesoasoani

Fesili: Ole lagolago ole taimi lenei ole TradeUP ole Tiger International ma le Zhencheng Investment.E faapefea ona e vaai i le felagolagomai o le tasi ma le isi?

Arthur Lee: O le Zhencheng Investment ma le Tiger Securities sa fesoasoani tele i lenei tu'ufa'atasiga.

I le taimi nei, o le tele o poloketi tuʻufaʻatasia a le SPAC o loʻo feagai ma le faʻaleaogaina, ma e oʻo lava i le tele i le afa ua lafoaia ona o faʻamatalaga faʻapitoa e pei o le tau.Ona o le le mautonu e maualuga tele, o tagata auai e masani lava ona i ai le mafaufau o le "nai lo le le faia nai lo le faia o se tulaga lamatia tele".E tusa lava pe ua maeʻa le tele o galuega tuʻufaʻatasia, o le tau o le toe faʻaolaina e maualuga i le 80% poʻo le 90%.SAI.TECH ma TradeUp e le gata ina faʻamaeʻaina lelei le tuʻufaʻatasia, ae faʻapea foʻi le tau o le toe faʻaolaina e itiiti ifo i le 50%, lea e faʻamaonia atoatoa ai le maketi ma le aufaipisinisi o le SAI.TECH i sea siosiomaga maketi.

I lenei faagasologa, pe o Zhencheng poʻo Tiger, sa latou fesoasoani i le vaega faʻaloia, suʻega suʻega, faʻagasologa uma o tuʻuina atu, ma e oʻo lava i nisi o fesoʻotaʻiga, ma e faʻalagolago ma lagolagoina i matou i taimi uma.Fa'afetai tele le matou 'au atoa.

E mafai ona fa'aogaina le vevela fa'aletonu i alamanuia ma fa'ato'aga

Fesili: O le mea e masani ona faia e le SAI.TECH o le fa'amama lea o le mana fa'akomepiuta ma toe fa'aoga le vevela e fa'atupuina e le malosi fa'akomepiuta i le tele o fa'aaliga o le olaga.E mafai ona e fa'alauiloa le talosaga i lenei vaega?

Arthur Lee: SAI.TECH o loʻo faʻatulagaina o se kamupani e tuʻuina atu auaunaga mama eletise.Matou te talitonu o le malosi faakomepiuta o le manaʻoga autu lea mo le atinaʻeina o le lalolagi atoa i le lumanaʻi.

O le malosi faakomepiuta ose auala sili atu ona lelei e faʻaaoga ai le malosi.Matou te talitonu i le lumanaʻi, e tele mea o le a suia i le numera, e pei o le tuʻuina atu o faʻamatalaga, le faʻasalalauina o le tau, ma isi, ma le faʻaogaina o le numera e toetoe lava a faʻalagolago atoa i le mana o komepiuta.O le a televave le tuputupu aʻe o le eletise eletise i le lumanaʻi, ma matou te faʻamoemoe foi e tuʻuina atu le malosi gafatia poʻo le faʻaogaina o le eletise mama mama i totonu o lenei pisinisi, ina ia mafai ai e le alamanuia ona atinaʻe mama, vave, ma sili atu e tusa ai ma le manatu o le ESG.

I le taimi nei, e fa tau autu i le alamanuia o le eletise.Muamua o le eletise, lea e faʻaaogaina ai le tele o le eletise e faʻatautaia ai le nofoaga autu o faʻamaumauga.O le lona lua o le vevela.O le faʻaogaina o meafaigaluega o le a maua ai le tele o le vevela, ma o le faʻafitauli o le faʻafefe o le vevela e tatau ona mafaufauina.O le lona tolu o le algorithm.O le algorithm o loʻo feagai ma faʻaauau suʻesuʻega faʻaleleia ina ia sili atu le lelei.O le lona fa ma le pito sili o le chip.Faatasi ai ma i latou, o le eletise ma tupe meataalo o tau autu ia, e tusa ma le 70% -80% o le tau o le alamanuia atoa.

I se tulaga faapena, o loʻo matou mafaufau pea pe faʻafefea ona faʻaititia atili le tau o le eletise, ina ia mafai ai e tagata uma ona faʻaogaina auaunaga tau komepiuta mama, gafatia ma sili atu le taugofie.O le fa'ai'uga e mana'omia ona fa'aitiitiga atoatoa tau e ala i vaega nei e fa.

O le tau o le eletise e faigata ona luluina ona o le tau o le gaosiga o le eletise e tumau, o lea e faigata ai ona e faʻaititia atili.I le nofoaga vevela, matou te lagona o loʻo i ai se avanoa tele.I aso ua tuanaʻi, o le manatu o tagata uma i le maketi atoa e faʻaumatia le vevela ma faʻaumatia lenei vevela tele, ae na matou filifili e faʻaumatia le masani.Nai lo le faʻaaogaina o le eletise e faʻaumatia ai le vevela, aisea e le aoina ai ma faʻaoga?I isi nofoaga, o loʻo i ai pea le toʻatele o tagata e manaʻomia le tele o le vevela, e pei o fale gaosi oloa, faʻatoʻaga greenhouses, ma e oʻo lava i faʻamafanafana fale ma vai vevela.E manaʻomia le faʻamalieina o le vevela e ala i le faʻaaogaina o le malosi faaopoopo.

Afai tatou te aoina le vevela e gaosia e le eletise eletise ma tuʻuina atu i isi pisinisi e manaʻomia le vevela, o le a faʻaitiitia ai le aofaʻi o le malosi o le sosaiete atoa.O le mea sa masani ona fa'aaoga ai le lua kWh o le eletise ua fo'ia nei ile tasi kWh ole eletise.fofo.

SAI.TECH, e ala i lana lava fofo faatekinolosi autu SAIHUB, o se metotia e pei o se nofoaga autu o le malosi.Na te aoina le vevela e gaosia e le server ma le pu i le taimi o le faʻaogaina o komepiuta ma tuʻuina atu i le tagata e manaʻomia le vevela, e pei o greenhouses faʻatoʻaga, e pei o le ola Faʻamafanafana, e aofia ai vai vevela, ma e oʻo lava i nisi o vaega o alamanuia, e ausia ai se tapuni tapuni. o le toe fa'aaogaina.

I lenei auala, o le malosi le aoga, o le vevela vevela, e toe faʻaaogaina lelei, e le gata ina faʻaitiitia ai le tau o le malosi, ae faʻaitiitia ai le aofaʻi o carbon emissions, ma faʻaitiitia ai le aofaʻi o le malosi o le sosaiete atoa.

Ina ia avea ma Tesla i le fanua o le malosi faakomepiuta mama

Fesili: E manaʻomia foʻi e le faʻalapotopotoga faʻapitoa le tele o le malosi faʻakomepiuta e tuʻuina atu e kamupani e pei o le SAI.O le a le ituaiga tau e mafai ona e tuʻuina atu i le ogatotonu?

Arthur Lee: Matou te faʻamoemoe o le a iu lava ina avea i matou ma se tuʻuina atu auaunaga malosi, poʻo se faʻatautaia komepiuta, e tuʻuina atu le mana komipiuta e faʻavae i luga o tupe meataalo ASIC poʻo GPU meataalo i le alamanuia atoa o le eletise.

Ole malosi ole komepiuta ole SAI.TECH e pei ole 'au'aunaga fa'akomepiuta o le ao na saunia e Alibaba Cloud po'o Amazon Cloud.Matou te tuʻuina atu foʻi le mana faʻapipiʻi ao, ae o le matou mana faʻapipiʻi ao o isi ituaiga faʻatautaia, faʻavae i luga ole ASIC chips poʻo GPU chips.'au'aunaga fa'akomepiuta maualuga fa'atino.

O le masani a Bitcoin mining alamanuia e faʻaaogaina le tele o le malosi aʻo faʻatupuina le tele o le vevela, ma o le maketi foi e matua nofouta i le tau o Bitcoin ma tau o le malosi.O le mea lea, matou te manatu o le aufaʻatauga faʻamoemoe e faʻatino muamua auaunaga mama eletise, ma o le alamanuia foʻi lea matou te ave le faʻamuamua i le tuʻuina atu o fofo eletise.

Matou te faʻamoemoe e aumai le mama, sili atu ona lelei, ma taugofie Bitcoin auaunaga eletise eletise i lenei alamanuia, ma i luga o lenei faʻavae, faʻalautele le ituaiga eletise komepiuta i isi faʻatonuga tuʻuina atu, e pei o le AI computing power lea e avea ma GPU chips, ma isi. fa'atonu fa'akomepiuta o le ituaiga malosiaga fa'akomepiuta.

O lona uiga, matou te talitonu o le malosi faakomepiuta ose alamanuia malosi, ma matou te faʻamoemoe e avea ma tuʻuina atu le eletise mama faʻaogaina i lenei alamanuia malosi.Mo se faʻataʻitaʻiga, o le fale taʻavale o loʻo i ai taavale afi ma taʻavale eletise, ae o loʻo i ai foi se tulaga tulaga ese e pei o Tesla.Matou te faʻamoemoe foʻi o le a iai le pisinisi faakomepiuta i le lumanaʻi faʻaleaganuʻu komupiuta alamanuia, alamanuia faakomepiuta maualuga-faatinoga, ma la tatou matafaioi tulaga ese o le SAI.

Matou te fa'amoemoe e fa'alauiloa malosi ma fa'atupuina a matou fofo fa'akomupiuta mama mama maualuga i le lumana'i.O le tele o la tatou fua, o le mama o le mana komepiuta, sili atu le lelei, ma le faʻaitiitia o le malosi i totonu o lenei pisinisi.

Ina ia avea ma malosiaga tau komepiuta sili ona taugofie ma taugofie i le maketi

Fesili: O le a le mea o le a faʻaogaina e le SAI.TECH mo tupe na maua i le taimi o lenei tuʻufaʻatasiga?

Arthur Lee: O le a matou faʻaaluina tupe i suʻesuʻega ma atinaʻe o la matou pisinisi autu ma tekinolosi autu e faʻaauau pea ona faʻaleleia a matou oloa.

Matou te manatu ua matou i ai i se tulaga e pei o le afiafi o le Tesla's Model 3 tele gaosiga.Na amata Tesla i le Roadster concept taʻaloga taʻavale, e pei lava o le inisinia faʻataʻitaʻiga na matou faʻalauiloaina i le amataga o le 2019, faʻamaonia e mafai ona ou faʻaogaina le vevela o le 'auʻaunaga e vevela.O le vaitaimi Model S e tutusa ma la tatou SAIHUB 2.0 laasaga, o se poloketi pailate laʻititi.Sa matou faia foi faʻamafanafanaga mo le vaega atoa i Saina muamua.

O le tulaga i le Fa'ata'ita'iga 3 o le tulaga lea o la matou SAIHUB 3.0, ma matou te fa'amoemoe e o'o atu i le tulaga tu'utasi o le alamanuia.E pei lava o le Faʻataʻitaʻiga 3 ua oʻo atu i le tuʻufaʻatasia o taavale eletise, pe a oʻo i le tuʻufaʻatasiga o le sapalai ma le tekonolosi o le maa, o le tau o le gaosiga e sili atu ona taugofie ma mama nai lo taavale afi.

E tutusa foi le moni mo i matou, matou te faʻamoemoe e toe tuʻufaʻatasia tupe meataalo, vevela, eletise, ma le faʻaogaina o le eletise i le tulaga o le SAIHUB 3.0.I le vaega SAIHUB 3.0, o la matou sini o le tuʻuina atu lea o le mana sili ona taugofie ma mama i luga o le maketi.

O le mea lea, o le a matou faʻaogaina a matou tupe e faʻaititia atili ai le tau o le komipiuta - tau eletise, tau malulu, tau algorithm, tau chip, ona oʻo mai ai lea i le tuʻufaʻatasia o fofo faʻatautaia mama ma ausia a matou sini.

Fesili: O le tele o pisinisi a le SAI.TECH e tele lava i fafo.O a fuafuaga faapisinisi mo lenei tausaga?

Arthur Lee: O a matou pisinisi uma o loʻo i fafo, ma na matou siitia le matou ofisa ulu i Sigapoa i le tausaga talu ai.O le 2022 o se taimi taua tele mo i tatou.I le tasi itu, na matou faʻamaeʻaina le lisi ma maua le ulufale i le maketi faavaomalo.Faatasi ai ma le faʻatinoina o pisinisi autu, o le a faʻapipiʻi atili le SAI i maketi faʻavaomalo faavaomalo i le lumanaʻi.Matou te faʻamoemoe e galulue faʻatasi ma le tele o le aufaipisinisi faavaomalo e atinaʻe faʻatasi pisinisi faʻavaomalo ma ausia se tulaga manumalo-manumalo.

O le lona lua o le tulaga pisinisi.Matou te faʻamoemoe e faʻalauiloa poloketi pailate i le tele o atunuu.I le taimi lava e tasi, o faʻataʻitaʻiga o faʻataʻitaʻiga o le poloketi o le a sili atu ona faʻalauteleina, tuʻuina atu galuega toe faʻaaogaina o le vevela mo fale gaosi oloa, pisinisi, ma e oʻo lava i greenhouses, nofoaga e nonofo ai, ma isi, ma tuʻuina atu le mama, maualuga-faʻatinoga ma sili atu tau-tauaogaina auaunaga tau komepiuta. mo le maketi atoa.

O le mea moni, o Satoshi Nakamoto, o le tagata suʻesuʻe o Bitcoin, na faʻatalanoaina faapitoa le faʻaaogaina o le malosi o le Bitcoin mining i se fonotaga faʻasalalauga Bitcoin na faia i le aso 10 o Aokuso, 2010. E talitonu o ia o le mining Bitcoin o le a iu lava ina taʻitaʻia le tau maualalo o le malosi.nofoaga e faatino ai.O nofoaga e maualalo le tau o le malosi e tatau ona avea ma nofoaga malulu aua o le vevela e maua mai i le faʻatusatusaga e mafai ona tuʻuina atu auaunaga faʻamafanafana mo nofoaga malulu.I lenei tulaga, o le tau o le eletise e mafai ona malamalama e leai se totogi, aua o le vevela lava ia e manaʻomia le tele o le eletise.O lea la, i le taimi nei, e mafai ona malamalama Bitcoin e leai se tau.I lenei tulaga, o le tulaga sili ona maualalo tau.

I le avea ai o se kamupani Bitcoin mama e taulaʻi i le toe faʻaaogaina o le vevela vevela o le mana faʻaogaina o Bitcoin, pe a mafai ona tatou ausia lenei sini, ou te manatu o le a avea lenei mea ma se suiga mo le alamanuia atoa, e tusa lava po o le a le atinaʻeina o le alamanuia tau komepiuta poʻo le faʻatonuga o le atinaʻe. Bitcoin mana faakomepiuta.ua toe faauigaina.E tatau ona toe fa'aogaina le vevela o le eletise e fa'amama ma taugofie ai le eletise.O le mea lea ou te fa'amoemoe patino ia SAI e lisi manuia i luga o le NASDAQ - e mafai ona tatou fa'alauiloa vave lenei manatu ma fofo ma Fa'alauiloa le suiga o le alamanuia tau komepiuta i se itu mama.


Taimi meli: Me-19-2022