Nofoa o le CFTC: Ou te manatu o le ethereum o se oloa ae le o le nofoa SEC

wps_doc_2

US SEC Taitaifono Gary Gensler manino lagolago le Konekeresi i le tuuina atu i le CFTC le tele o malosiaga faatonutonu ia Setema o lenei tausaga e mataʻituina faailoga e le o se puipuiga malu ma tagata faufautua fesootai.I se isi faaupuga,tupe fa'akomepiutafa'atasi ai ma uiga fa'amalumaluga e fa'atatau i le fa'amasinoga a le SEC.Peitai e lei mafai e taitaifono e toalua ona maua se finagalo autasi peETHose puipuiga.E talitonu le Taitaifono o le CFTC Rostin BehnamETHe tatau ona manatu o se oloa.

Tulaga faaletulafono o le ETH

E tusa ai ma le Block, CFTC (Commodity Futures Trading Commission) na taʻua e Rostin Behnam i se fonotaga i le aso 24 o ia ma le SEC (Securities and Exchange Commission) Taitaifono Gary Gensler atonu e le malilie i le faʻamatalaga o le cryptocurrency, ae ui i lea, o lenei faʻamatalaga O le a filifili poo fea le lala sooupu e sili atu le malosi faatonutonu.

"Eteru, ou te manatu o se oloa, ae ou te iloa e le o vaai i ai le Taitaifono Gensler i lena auala, pe sili atu foi e leai se faʻamatalaga manino o le mea e iai," o le tala lea a Rostin Behnam.

E le gata i lea, na faailoa mai foi e Rostin Behnam e ui lava o le SEC ma le CFTC o ni sui o le Komiti o le Vaavaaiga Tau Tupe, ina ua fautuaina e le Konekeresi le tuuina atu o pulega e faalautele le vaavaaiga ma le pule-pule o le maketi o aseta numera, o le komiti e popole i le mautu faiga, ae le o le mautu faiga.O le fa'amalamalamaina o le fa'amasinoga, e tatau ona tu'u tua'oi o aia tatau i le Konekeresi e fa'ai'uga.

CFTC e le o se persimmon malu

Ina ua uma ona faʻaalia e Gary Gensler lana lagolago mo le CFTC e maua atili ai aia tatau i luga o le pisinisi crypto, e toʻatele tagata na talitonu o se filifiliga sili atu lea nai lo le SEC ma o le a sili atu ona aoga i le atinaʻeina o pisinisi.

E le ioe Rostin Behnam i lenei manatu, fai mai o le CFTC ua i ai foi le tele o mataupu faamalosia cryptocurrency i le taimi ua tuanai, ma afai e mafai ona maua le faatagaga faatonutonu mo le maketi oloa faanumeraina, o le a le na o le "tulafono faatonutonu mama".


Taimi meli: Nov-07-2022