Bitcoin toe foʻi i tua!Ae ui i lea, na faʻaititia atili e le au miners a latou umiaina o Bitcoin e puipui ai i tulaga lamatia

O le maketi cryptocurrency ua toe faʻaleleia mai le pito i lalo.O le vaiaso nei, o le tau maketi o Bitcoin na tulaʻi muamua mai le pito i lalo o le 367 piliona US tala i le sili atu i le 420 piliona US tala.O le faʻailoga faʻalavelave na faʻaumatia ai foi le taʻavale i lalo o le 20 mo le toeitiiti atoa le masina ma toe foʻi i le tulaga i luga aʻe o le 20. E ui lava o loʻo i ai pea i le tulaga mataʻutia, e faʻaalia ai se faʻailoga o le fesuiaʻiina o le talitonuga i le maketi.

5

E fa'aogaina e le au miners le toe fa'afo'i e fa'atau atu?

E tusa lava pe o loʻo i ai se masalosaloga o le suiga i le maketi, o le lipoti o le koluma Crypto Quant o loʻo faʻaalia ai na faʻaaogaina e le au miners Bitcoin le avanoa e toe faʻafoʻi ai, ma lafoaʻi a itiiti ifo i le 4,300 Bitcoins i le lua vaiaso, ma i le taimi lava e tasi na faʻaalia i le puipuia o le tau i le lumanaʻi tulaga lamatia. o le lipoti na taua., o tupe a le faʻalapotopotoga o mining ua liliu atu i le maketi tau tupe maua, lea e masalomia o se faʻailoga e mafai ona paʻu Bitcoin.

CryptoQuant columnist M_Ernest: O loʻo faʻaauau pea ona agai atu le au miners i le maketi o oloa, ma ua faʻaitiitia le faʻaagaga o miners i le 4,300 BTC i le lua vaiaso talu ai, lea e mafai ona faʻaalia ai o nei faʻatauga maketi o se pa e faasaga i le paʻu i le lumanaʻi, ae le na o le faʻatau atu.

E tusa ai ma le lipoti o vaiaso talu ai nei a Glassnode,Bitcoin miners' o tupe maua ua pa'ū i le 56% talu mai le vaitau pito i luga, ma o tau o gaosiga ua siitia i le 132%, lea na mafua ai le malosi o le ola o Bitcoin miners, ma le tele o faʻataʻitaʻiga masani ua oʻo i le tau tapuni.

O lenei faʻamaoniga o loʻo suʻesuʻeina i le lipoti a Coingape o loʻo taumafai le au miners Bitcoin e aloese mai lamatiaga.A maeʻa ona manino le toe faʻaleleia o le maketi, atonu o se auala talafeagai e puipui ai le maketi, ma e mafai foi ona faʻamatalaina pe aisea na faʻatau atu ai e le au miners tupe e faʻatau ai le Incorporated sili atu mea e maua mai.

Aʻo leʻi paʻu i lalo le cryptocurrency, ulufale tuusaʻo i le maketi e ala i le teu faʻafaigaluega i totonumasini elie mafai ona fa'aitiitia lelei fa'alavelave fa'afaigaluega.


Taimi meli: Sep-02-2022