Binance Coin Fa'amae'aina Kuata Su'u: E silia ma le 1.83 miliona BNB e otometi ona fa'aumatia, e tusa ma le $740 miliona.

O le Binance, le fa'atauga fa'atauva'a ta'uta'ua i le lalolagi, na fa'ailoa mai ananafi (19th) ua mae'a le 19th mu o lona fa'avae tupe BNB, o le taimi muamua fo'i lea na fa'atino ai e Binance se Auto-Burn i lenei kuata (2022Q1).

E tusa ai ma faʻamatalaga mai le "BNBBurn.info", o le aofaʻi o le BNB na susunuina i lenei vaitau o le 1,839,786.26, e sili atu i le $ 740 miliona, lea na faʻaumatia i le tau masani o le $ 403 i le poloka ananafi.I le taimi lava e tasi, o faʻamaumauga o loʻo faʻaalia ai e sili atu i le 1.81 miliona BNB o loʻo faʻamoemoeina o le a faʻaumatia otometi i le isi kuata, lea e faʻamoemoe e faia ia Aukuso.

aga6

BNB otometi faʻaumatia masini

Ia Tesema o le tausaga talu ai, na faʻalauiloa ai e le BNB filifili se masini afi afi e sui ai le uluaʻi taʻi kuata o tupe siliva.I le faʻaopoopoga i le tuʻuina atu o le manino ma le vaʻaia mo le lautele, o le Binance CEO Changpeng Zhao (CZ) na fai mai i se tasi taimi o lenei faiga e faʻatagaina ai le BNB e sili atu le lelei nai lo fefaʻatauaiga.O le tupe siliva o se laʻasaga tele e latalata i le fausaga o le DAO.

O lo'o fa'atatauina o lenei faiga o le a iai fo'i se a'afiaga fa'aletonu.O le aofaʻi o tupe siliva o le a otometi ona faʻafetaui e faʻatatau i le tau o le BNB ma le numera kuata o poloka e faʻatatau i luga o faʻamatalaga i luga o le filifili, lea e mafai ona atagia ai le tuʻuina atu ma le manaʻoga o le BNB.Pe a pa'ū le aofaʻi o le BNB i lalo o le 100 miliona, o le a le toe galue le masini faʻaleagaina otometi.

I le taimi nei, o lenei masini o loʻo faʻaogaina tutusa ma le BEP-95, o le taimi moni faʻaleagaina o le Gas Fee, lea na faʻalauiloaina ina ua maeʻa le faʻaleleia o Bruno i le faaiuga o Novema o le tausaga talu ai.Talu mai le faʻaleleia, o le BNB filifili ua susunuina e tusa ma le 860 BNB i le aso.

E le gata i lea, o faʻamaumauga o loʻo faʻaalia ai e sili atu i le 37 miliona BNB ua susunuina mai le aofaʻi o sapalai o le 200 miliona e oʻo mai i le taimi nei, ma faʻaititia ai le aofaʻi o le BNB faʻasalalau sapalai i lalo ile 162 miliona.

aga7

BNB si'itia sili atu nai lo le 5.3%

O le susunuina o tupe siliva na faʻamalosia ai le BNB.Mai le maualalo o le $403 i le aso 19, na siitia ai le 5.3% i le $424.7 ina ua susunuina le tupe siliva.Na lipotia i le $421.5 aʻo leʻi oʻo i le taimi e gata ai, faʻatasi ai ma se faʻaopoopoga o le 1.33% i le 24 itula talu ai.O le lona fa tele cryptocurrency i le tau maketi.


Taimi meli: Apr-28-2022